Glorious Model O Wireless alınır mı?

Bütçe
1200

hegzard

Centipat
Daha fazla  
Şu an da Viper Mini kullanıyorum ve farenin sürtmesinden ve kablolu olmasından rahatsızım. Bu yüzden de yeni bir kablosuz mouse almak istiyorum ve model o Wireless'ı seçtim. Başlıkta da belirttiğim gibi bu mouse alınır mı? Yoksa aynı fiyat bandında alınabilecek daha iyi bir mouse var mı?

Not: Elim orta büyüklükte ve fareleri pençe şeklinde tutuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Xeonayp bu konuda bilgili biri gibi duruyorsun yardım edebilir misin? Bir başlıkta Discord'unu gördüm fakat isim geçersizdi bu yüzden buradan etiketlemek zorunda kaldım.

Alınabilir. Buna da bakın derim.

Teşekkür ederim bakacağım.

@Xeonayp bu konuda bilgili biri gibi duruyorsun yardım edebilir misin? Bir başlıkta Discord'unu gördüm fakat isim geçersizdi bu yüzden buradan etiketlemek zorunda kaldım.

Teşekkür ederim bakacağım.
Haste Wireless daha iyi olur. Model O çok şarj tüketiyor, gıcırdıyor. Yapı kalitesi hiç iyi değil. Haste Wireless'ta sadece DPİ sorunu var, pek sorun olarak saymıyorum. 800 dpi kullanmak istiyorsanız yazılımdan 700 dpi gibi bir değer ayarlamanız lazım. Çok büyük bir sorun değil. Amazon'dan Prime ile almanızı öneririm. 30 Gün iade seçeneğiniz olur, satıcının Amazon olmasına dikkat edin. Ben olsam Haste Wireless alırdım.

Haste Wireless daha iyi olur. Model o çok şarj tüketiyor, gıcırdıyor. Yapı kalitesi hiç iyi değil. Haste Wireless'ta sadece DPI sorunu var, pek sorun olarak saymıyorum. 800 DPI kullanmak istiyorsanız yazılımdan 700 DPI gibi bir değer ayarlamanız lazım. Çok büyük bir sorun değil. Amazon'dan Prime ile almanızı öneririm. 30 gün iade seçeneğiniz olur, satıcının Amazon olmasına dikkat edin. Ben olsam haste Wireless alırdım.

1600DPI kullandığım için benim için sıkıntı olmayacaktır fakat birkaç Model O Wireless kullanıcısına sorup yeni cevap aldım ve hepsi fareden memnun şahsen kararsız kaldım.

1600DPI kullandığım için benim için sıkıntı olmayacaktır fakat birkaç Model O Wireless kullanıcısına sorup yeni cevap aldım ve hepsi fareden memnun şahsen kararsız kaldım.
Ben Shape olarakta beğenmiyorum Mow'u. Seçim size kalmış. Şahsen Haste Wireless alırdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı