Glorious Model O Wireless click kısmı oynuyor

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Sinerji bilgisayar üzerinden Glorious Model O Wireless Mat Black modelini satın aldım. Eve gidip açtığımda, tuşlara tıkladığım yerin oynadığını fark ettim. Yani, hafif tıkladığımda basmıyor, sadece o kapak oynuyor. Sertçe basınca ise çift tıklama hissiyatı veriyor, ancak tek tıklıyor. Ürünü değişim için götürdüm, ancak değişimini yaptıkları üründe de aynı sorunu yaşadım. Bir kez daha götürdüm ve bana tek çarenin servise göndermek olduğunu söylediler, bende kabul ettim. Servis sonucu olarak, marka ürünü 1 saat test ettiğini ve herhangi bir sorunla karşılaşmadığını söyledi. Ancak hangi arkadaşıma göstersem benim fark ettiğimi o da fark ediyor ve gerçekten can sıkıcı bir sorun. Bu kadar ciddi bir para verdiğim bir ürünü yıllarca böyle bir sorunla kullanmak istemiyorum. Ürünü servisten teslim alırken, bu sorun ile kullanmak istemediğimi söyledim ve bana, ancak bir kez daha servise gönderebileceğimi, ancak sonucun değişeceğini sanmadıklarını söylediler. Orada insanlar test etsin diye fareler bulunuyor, bir takım ve Glorious Model O Wireless White modeli de vardı, onu test ettiğimde böyle bir sorun yoktu. Yani, bu modelin kronik bir sorunu değil, ancak benim aldığım iki modelde de aynı sorun çıktı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi akşamlar, iyi Sosyaller.

Bu Glorious farelerde tuş implementi hiç sıkı ve sabit olmadığından sağa sola (sideplay) hareket etmesi meşhurdur tuşlarının ama genelde tıklarken hissiyatı değiştirmediği için önemsenmez. Eğer sizde double Click gibi bir hissiyat oluyorsa büyük ihtimal içinin açıp bir tape (bant) eklenip tuşla Switch arasındaki boşluğu kapatmak gerek. İki defa arka arkaya olması da biraz saçma ama şans işi bu, olur mu olur? Size tavsiyem eğer farklı farede bu hissiyatı görmediyseniz direkt kökten iade edip XM2we gibi asla double Click atmayan "optik" Switch'li bir fareye geçmenizdir. Tabii eğer fareyi çok uyguna almadıysanız. (o double Click hissiyatını da iyi biliyorum aslında, büyük ihtimal tuşla Switch arası boşluk var dediğim gibi, o yüzden tuşa hafif bastırsanız bile içe göçüyor tıklıyormuş gibi ancak tıklamıyor. Tam sert basınca tıklıyor ve bu da iki defa basıyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Tamamen üretim hatası.)

Bu Glorious farelerde tuş implementi hiç sıkı ve sabit olmadığından sağa sola (sideplay) hareket etmesi meşhurdur tuşlarının ama genelde tıklarken hissiyatı değiştirmediği için önemsenmez. Eğer sizde double Click gibi bir hissiyat oluyorsa büyük ihtimal içinin açıp bir tape (bant) eklenip tuşla Switch arasındaki boşluğu kapatmak gerek. İki defa arka arkaya olması da biraz saçma ama şans işi bu, olur mu olur? Size tavsiyem eğer farklı farede bu hissiyatı görmediyseniz direkt kökten iade edip XM2we gibi asla double Click atmayan "optik" Switch'li bir fareye geçmenizdir. Tabii eğer fareyi çok uyguna almadıysanız. (o double Click hissiyatını da iyi biliyorum aslında, büyük ihtimal tuşla Switch arası boşluk var dediğim gibi, o yüzden tuşa hafif bastırsanız bile içe göçüyor tıklıyormuş gibi ancak tıklamıyor. Tam sert basınca tıklıyor ve bu da iki defa basıyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Tamamen üretim hatası.)
Hocam derdimi iyi anlamışsınız aslında ancak yukarda belirttiğim gibi iade gibi bir şey kabul etmiyorlar şuanda ancak bir kez daha servise gönderebileceklerini ama yine sorun yok diyip geri gönderme ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyorlar firmanın. Ne yapmalıyım bu durumda bu şekilde kullanmak gerçekten istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı