ViperEyes77
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar farklı bir durumdan bahsedeceğim. Glorious Model'i de yandaki 2 tane tuş özelleştirilebiliyor ve bu tuşların yerine düz bir parça takıp tuşları iptal edebiliyorsunuz, 4 tuşun 2'si özelleştirilebiliyor 2 tuş sabit şöyle bir durum var bu 2 tuşu gerekenden fazla çıkıntılı yapmışlar ve başparmağıma temas ediyor. Bu durumdan hoşlanmıyorum Razer da V2'yi sırf bu yüzden iade etmiştim. Şimdi gelelim konuya...
7:40 bu videoyu izlediğim kadarıyla yandaki her tuşu 2 tane plastik parça tutuyor sırf bu tuşları sökmek için farenin içini açmak istemiyorum. Çünkü skatezleri bir kere sökünce eski formunu alamıyorlar en sağdaki tuşu da sökebildiğim için oradan bir parça yardımıyla yandaki tuşları eğdirip kırmak istiyorum. Zaten yandaki tuşları disable yaptım kullanmıyorum. Sizce bu yapacağım yöntem mantıklı olur mu? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum.
7:40 bu videoyu izlediğim kadarıyla yandaki her tuşu 2 tane plastik parça tutuyor sırf bu tuşları sökmek için farenin içini açmak istemiyorum. Çünkü skatezleri bir kere sökünce eski formunu alamıyorlar en sağdaki tuşu da sökebildiğim için oradan bir parça yardımıyla yandaki tuşları eğdirip kırmak istiyorum. Zaten yandaki tuşları disable yaptım kullanmıyorum. Sizce bu yapacağım yöntem mantıklı olur mu? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: