Glorious Model tuşları nasıl sökülür?

ViperEyes77

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar farklı bir durumdan bahsedeceğim. Glorious Model'i de yandaki 2 tane tuş özelleştirilebiliyor ve bu tuşların yerine düz bir parça takıp tuşları iptal edebiliyorsunuz, 4 tuşun 2'si özelleştirilebiliyor 2 tuş sabit şöyle bir durum var bu 2 tuşu gerekenden fazla çıkıntılı yapmışlar ve başparmağıma temas ediyor. Bu durumdan hoşlanmıyorum Razer da V2'yi sırf bu yüzden iade etmiştim. Şimdi gelelim konuya...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7:40 bu videoyu izlediğim kadarıyla yandaki her tuşu 2 tane plastik parça tutuyor sırf bu tuşları sökmek için farenin içini açmak istemiyorum. Çünkü skatezleri bir kere sökünce eski formunu alamıyorlar en sağdaki tuşu da sökebildiğim için oradan bir parça yardımıyla yandaki tuşları eğdirip kırmak istiyorum. Zaten yandaki tuşları disable yaptım kullanmıyorum. Sizce bu yapacağım yöntem mantıklı olur mu? Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum.

1719848013895.png

1719848022793.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen denemezdim.

PCB için biraz fazla riskli.

Videoyu izlediğnizi varsayarak konuşuyorum ne gibi bir risk taşır sizce 2 tane plastik ayak tuşu ayakta tutuyor kendime doğru çekip aşağı ittireceğim ayaklardan kurtuluacak tuş dediğim gibi içini açıpta yapabilirim ama skatezler patates oluyor sökülünce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı