Glorious Model vs. Bloody A70 vs. Glorious Model D

İkisi de iyi markalar özellikle Minecraft oyuncuları için.

Hocam milyoncu faresi dediğiniz mouse 500TL haberiniz olsun bir de daha iyi olarak adlandırılan fareler var 200 TL ben iyice araştırdım piyasayı bence sizde araştırın.

500 TL olması milyoncu faresi olduğu gerçeğini değiştirmez. Piyasayı yeterince iyi biliyorum zaten. 300 liralık farede 500 liralık Bloody çöpündekinden en az 5 kat daha iyi sensör var. Zaten şu elektrik şeklinde ışığı olan farelerin tümü çöp.

500 TL olması milyoncu faresi olduğu gerçeğini değiştirmez. Piyasayı yeterince iyi biliyorum zaten. 300 liralık farede 500 liralık Bloody çöpündekinden en az 5 kat daha iyi sensör var. Zaten şu elektrik şeklinde ışığı olan farelerin tümü çöp.
İlk öncelikle bloody a70’in 0.2ms algılama süresini metal ayaklıklarla her yüzeye uyum sağlayabilmekle beraber 6 tane sniper modu olmasını ve dünyanın en iyi drag click mouse u olmasını, ayrıca lazer sensörle beraber 20 milyon tıklama ömrü olmasını ve yine kendine özel draver’ının olmasını geçiyorum (ki daha sayamadığım bir çok özelliği var) bu “kötü mouse” dediğiniz mouse’u 4-5 yıldır kullanıp hala övenler var ama yine de mouse’u almamaya karar verdim. Glorius alacağım.

Arkadaş MC için istemiş, her ne kadar model o Wireless önermesemde burada önereceğim.

Model o Wireless önerebilirim.

Peki sizce model D mi model o mu çünkü ikisi arasında sadece tutuş farkı olduğunu duydum bir de 200TL fark var tabii :)

İlk öncelikle Bloody A70'in 0.2ms algılama süresini metal ayaklıklarla her yüzeye uyum sağlayabilmekle beraber 6 tane Sniper modu olmasını ve dünyanın en iyi drag Click fareyi olmasını, ayrıca lazer sensörle beraber 20 milyon tıklama ömrü olmasını ve yine kendine özel draver'ının olmasını geçiyorum (ki daha sayamadığım birçok özelliği var) bu “kötü mouse” dediğiniz fareyi 4-5 yıldır kullanıp hala övenler var ama yine de fareyi almamaya karar verdim. Glorius alacağım.

Avago 3050 olduğu sürece çöp olduğu gerçeğini hiçbir şey değiştiremez. Ben Rampage mouse övenler de gördüm. O zaman Rampage fareler iyi mi? Bu arada da v2'ye bakabilirsiniz. Minecraft oyuncuları çokça tercih ediyor. Fiyatı da iyi.

Avago 3050 olduğu sürece çöp olduğu gerçeğini hiçbir şey değiştiremez. Ben Rampage mouse övenler de gördüm. O zaman Rampage fareler iyi mi? Bu arada da v2'ye bakabilirsiniz. Minecraft oyuncuları çokça tercih ediyor. Fiyatı da iyi.

V2 öneririm hocam.

İlk öncelikle bloody a70’in 0.2ms algılama süresini metal ayaklıklarla her yüzeye uyum sağlayabilmekle beraber 6 tane sniper modu olmasını ve dünyanın en iyi drag click mouse u olmasını, ayrıca lazer sensörle beraber 20 milyon tıklama ömrü olmasını ve yine kendine özel draver’ının olmasını geçiyorum (ki daha sayamadığım bir çok özelliği var) bu “kötü mouse” dediğiniz mouse’u 4-5 yıldır kullanıp hala övenler var ama yine de mouse’u almamaya karar verdim. Glorius alacağım.

Peki sizce model D mi model o mu çünkü ikisi arasında sadece tutuş farkı olduğunu duydum bir de 200TL fark var tabii :)
Model D, Switch ve yapı kalitesi olarak Model O'dan daha iyi.

Model D, Switch ve yapı kalitesi olarak model O'dan daha iyi.

Son olarak model D minus ile model D arasındaki fark nedir hocam?

V2 iyi pvp için bilmiş kaftan ama benim gibi Bridger için (drag click yapamadığı için) daha kötü olacaktır.

V2 iyi pvp için bilmiş kaftan ama benim gibi Bridger için (drag click yapamadığı için) daha kötü olacaktır.
Bir dakika siz kablolu modelden bahsediyorsunuz sanırım. Kablolu modellerde fark yok. Minus ile Normali arasındaki tek fark biri büyük biri küçük. Minus küçük olan.

İkisi de iyi markalar özellikle Minecraft oyuncuları için.

Hocam milyoncu faresi dediğiniz mouse 500TL haberiniz olsun bir de daha iyi olarak adlandırılan fareler var 200 TL ben iyice araştırdım piyasayı bence sizde araştırın.

Model o da Bloody'de iyi falan değil hocam. Model O'nun o kadar kullanılmasının sebebi double Click yapması. Yapı kalitesi berbat.

V2 iyi PvP için bilmiş kaftan ama benim gibi bridger için (drag Click yapamadığı için) daha kötü olacaktır.

Bridge yapmak için alıyorsanız hiç almayın. Telly bridge falan havalı değil. PvP geliştirmek sizi daha iyi yerlere getirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı