Glorious mouse alınır mı?

Yorumunuz iyi denk geldi hocam yazdığım şeyden sonra. :)
Bir arkadaş daha önerdi sanırım bunu hocam kullanan arkadaşım var gayet memnun.

Glorious O2 ve O modelini kullandım sensörü gerçekten sorunlu bazen kaçırma yapıyor.
Glorious alırsam D2 modelini almayı düşünüyorum zaten Amazon üzerinden amazon satıcılı olarak alacağım arıza problem yaşarsam iade açısından problem yaşamamak için...

Gloriousun donanımı iyi de yazılım kısmı bana çok güven vermiyor gördüklerimden sonra ama amazon satıcılı alıyorsan en azından iade kısmında sorun çıkmaz gibi.
Yazılımda ne gördünüz acaba ?

Bir arkadaş daha önerdi sanırım bunu hocam kullanan arkadaşım var gayet memnun.
ATK ürünleriyle pek aram iyi değil diyebilirim ^-^

Glorious alırsam D2 modelini almayı düşünüyorum zaten Amazon üzerinden Amazon satıcılı olarak alacağım arıza problem yaşarsam iade açısından problem yaşamamak için...

Yazılımda ne gördünüz acaba?

ATK'nın yüksek fiyatlı ürünleri hariç (ATK RS6) falan onlar dışında bana hiç güven vermeyen bir marka. ATK'ya güven olmaz. VGN VXE de dahil.

ATK'nın yüksek fiyatlı ürünleri hariç (ATK RS6) falan onlar dışında bana hiç güven vermeyen bir marka. ATK'ya güven olmaz. VGN VXE de dahil.

Arkadaşım Wraith üstünden zaten ATK Blazing Sky X1 Ultra almıştı, ama problemli geldi eline iade için yolladı iade almadılar paket açıldı denildiği için 2.kere servise gittiğinde arızalı diye iade alabildiler anca. O yüzden Wraith üstünden ATK'ya yanaşmak istemiyorum. Hatta Wraith üzerinde satılan baba modeller dışında ucuz fiyatlı ürünlere arıza sürecinde iade tarafında yardımperver olmadıkları için Wraith'e yanaşmak istemiyorum da diyebilirim.

Performans konusunda çok sorun yaşayan görmedim ama malzeme kalitesi iyi değil diyorlardı. Arkadaşınızın yorumu nedir hocam?
Aşırı hafif mouse bana da gösterdi. Malzeme kalitesi de fena değil aslında. O2'nin kalitesiyle benzer. Performans olarak gayet iyiymiş kaçırma fln yokmuş ancak yüksek hz değerleri sıkıntı çıkarabiliyor.
razer-viper-8k-mouse-tester.png

Bu 8000hz

interval1000hz.jpg

Bu 1000 hz
1k veya 2k da kullanabilirsin

Glorious alırsam D2 modelini almayı düşünüyorum zaten Amazon üzerinden amazon satıcılı olarak alacağım arıza problem yaşarsam iade açısından problem yaşamamak için...

Yazılımda ne gördünüz acaba ?

Modeller arasında fark yok şekil olarak farklı sadece. Aynı sensörü ve switchleri kullanıyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı