Glorious XL mouse pad nasıldır?

Bütçe
150-200

vtssee

Centipat
Katılım
15 Aralık 2020
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, böyle bir modele denk geldim. Bazıları SteelSeries'e rakip olarak görüyor ama bilemiyorum. Size sormak istedim.
Bir tane video bulabildim, mouse pad gördüğüm kadarıyla büyük ve tam istediğim gibi. Almak istiyorum ama kararsızım.

Önümde iki tane seçenek var. HyperX Fury s Pro ve Glorious XL mouse pad.
Glorious XL olan modelin XL heavy modelide mevcut ancak mouse padlerde heavy kavramının ne olduğu bilmiyorum, eğer kalınlık ise üzerine para koyup onu tercih edeceğim, çünkü düz XL modeli gerçekten de ince duruyor.

XL heavy - Glorious Heavy Xl Mousepad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Düz XL - Glorious Xl Mousepad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Heavy padler kalın ve biraz daha yumuşak oluyorlar diye biliyorum. R6 Siege, BF5 ve Warzone oynuyorum. Kalın ve yumuşak pad kullandım. Resmen hareketlerimi kısıtlıyor gibi geldi. Önceki Steelseries QCK padime geri döndüm. İnce ve kumaş yapısıyla masanız da pürüzsüz ise çok iyi iş çıkarıyor. En az 4 yıl aynı kondüsyonda kullanılıyor. Padinizi yıkamayın. Arada bir silkeleyip eski atlet vs. kumaşı kolonyalayıp silin. Şu an kullandığım Steelseries QCK 5. yılına doğru gidiyor. Önceki de aynı modeldi ve o da böyle uzun yıllar gitmişti.
 
Glorius heavy ve glorius normal mouse pad var, glorius heavy 4mm, ortalamanın biraz üstünde o kadar da kalın denemez. Fiyatına göre çok iyi bence, dikişli diye biliyorum. QcK heavy alternatifi olarak alınabilir daha ucuz olduğu için. Beğenilen bir mousepad zaten.
 
Aklıma gelmişken kenarları dikişli padlere bileğiniz takılabilir. Online FPS'lerde etki edebilir. Beni etkiliyor o dikişler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı