Glorius model D ve O mouse alınır mı?

Bütçe
1200
Neden böyle düşündün tek tek açıklayabilir misin?

Çok fazla kötü diyen var hatta şimdi de kötü diyen var forumda çift tıklama veya ve benzeri takılmalı sorunlar yaşadın mı? 1200 TL'nin hakkını verdi mi?

Dediğim gibi ben 600 TL iken aldım 1200TL şimdi alacak olsam tekrar alırım. Kullanıcısı olarak orta düzel kalite seviyesi fena olmayan bir mouse. Çift tıklamaya gelirsek, bazı durumlarda evet yaşadım, fakat bu her tıklamanda değil, sık sık yaşayabileceğin bir hata değil. Uzun süredir de bu sorunu yaşamıyorum.

neden böyle düşündün tek tek açıklayabilir misin ?

çok fazla kötü diyen var hatta şimdide kötü diyen var forumda çift tıklama veya ve benzeri takılmalı sorunlar yaşadın mı ? 1200 tl nin hakkını verdi mi ?
Daha iyi sensörlü mouseler var ve delikli mouse şahsen almam. Takılma sorunu yaşadım bizzat kendim.

Fiyatı da pahalı alınmaz.

Daha iyi sensörlü mouseler var ve delikli mouse şahsen almam. Takılma sorunu yaşadım bizzat kendim.

Fiyatı da pahalı alınmaz.
1000-1200 bütçeye ne önerirsin
Dediğim gibi ben 600 TL iken aldım 1200TL şimdi alacak olsam tekrar alırım. Kullanıcısı olarak orta düzel kalite seviyesi fena olmayan bir mouse. Çift tıklamaya gelirsek, bazı durumlarda evet yaşadım, fakat bu her tıklamanda değil, sık sık yaşayabileceğin bir hata değil. Uzun süredir de bu sorunu yaşamıyorum.
teşekkürler fakat başkalarının çok olumsuz yorumu var bunada bakarak değerlendiricem

@kuzeyyt57 Tamamen sana kalmış dilediğin gibi hareket edebilirsin, aktif olarak kullanmaya devam ediyorum, yani kafana bir şeyler takılırsa mouse hakkında etiket atarak bana sorabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı