Bu iki mousetan bir tanesini alacağım.
Sağ el.
Palm tutuş.
Benim dediğim ikisinden hangisi daha iyi![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İyzico+parolapara kampanyaları ile bunlardan birini almanızı öneririm. (Kampanya ile 1-1.5k) Uyguna gelir.![]()
Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse
Glorius Model D, bu arada ben attıklarınızı başka Kablosuz olanlar ile karıştırdım bu yüzden bütçenizi yanlış anlamış olabilir ve pahalı öneriler yapmış olabilirim. İsterseniz buna bakabilirsiniz:Benim dediğim ikisinden hangisi daha iyi
SS Prime'ı kullanalı tam 4 ay oldu. Özelliklerini muadili olan mouselarla kıyaslarsan yarı fiyatına satılıyor. Tek eksi yanı tekerleği sert, bunun dışında kusursuz bir mouse.Bu iki mousetan bir tanesini alacağım.
Sağ el.
Palm tutuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.