Glorius Model O vs DeathAdder V2 vs PulseFire haste

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Bu mouselerden hangisini önerirsiniz? Aralarında pek fiyat farkı yok hemen hemen denk fareler. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
V2 derim ben.

Eliniz büyükse ve palm tutuyorsanız Deathadder v2 gerçekten harika bir ürün
Ama palm dışı bir tutuşunuz varsa,eliniz küçükse almayın rahat edemezsiniz
O durumdada Haste öneririm
Bütçe arttırılabilirse Fury Z olabilir.
@Xeonayp Hocamda kullanıyordu bildiğim kadarıyla

Deathadder V2 Sensör, kalite olarak daha üstün. Deathadder V2 Mini kullanıyorum dilerseniz size ürünle ilgili görüşlerimi aktarayım;

Ürünü Şubat 2022 tarihinin ilk günü kullanmaya başladım, 229 TL bir fiyat ile Sinerji üzerinden satın aldım. Daha önce Logitech markasının ofis mouse modelini kullanırken bu mouse gerçekten oyun için olduğunu hissettiriyor çevirdiğiniz anda sensörün hareketi çok kolaylaştırdığını anlayabiliyorsunuz. Çok daha smooth ve akıcı bir hissiyat sağlıyor Razer Synapse isimli kullanışlı ve basit bir uygulamaya sahip mouse'u dilediğiniz gibi şekillendiriyorsunuz lakin ilk geldiği zaman stock 500 HZ olarak geliyor uygulamayı indirip 1000 HZ'e çekin. El terlememesi ve toz tutması için yapışkanları bulunuyor daha steril bir kullanıma sebebiyet veriyor, günde 5-6 saat aktif kullanım olmasına rağmen yarım yıl süremi doldurdum ve tık yok.

İfadeler: Vio
Arkadaşlar söylemeyi unutmuşum elim küçük değil normal bir boyutta tutuş şeklim ise claw gripi andırıyor.

Hocam tutuş şeklim claw gibi elim ise küçük değil. Fury Z ye gelirsek kablosuz mouse benim için şarj etme açısından dert ancak bilemiyorum.

Deathadder V2 büyük bir mouse, mini hali bile elime Palm Grip için yeterli geliyor ki hayli büyük bir ele sahibim.
Değerlendirmenizi ve yorumlarınızı paylaştiğiniz için teşekkürler yani bu 3ü arasından deathadder v2 mi önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…