Rampage işte hocam
Hocam mail'den V2 ve Model O sattığımı söyleyecektim 500 mesaj yaptım konusunu açabildim artık. Model O'nun konusunu 1 saat sonra açabileceğim V2'yi atayım ilgilenirseniz bakarsınız.Rampage işte hocamher neyse üçünden bunu mu öneriyorsunuz şarj durumu vs. nasıl dayanıyor? Malzeme kalitesi ergonomisi nasıl? Claw tutuş şeklim. Şarj sistemi daha önceden wierless kullanmadıgimdan soruyorum. Kablolu olarak da kullaniliyor mu? Kablolu olarak kullanirken şarj oluyor şarj olunca kablosunu mu çıkarıyoruz? Bir de içine çok fazla pislik kaçıyor mu delikli olduğundan? Hocam cok fazla soru sordum kusuruma bakmayın ancak bunu 1 defa alacağımdan ve böyle bir fiyat ödeyeceğimden aldığım sağlam olsun memnun kalayım istiyorum. İyi güner.
Type-C girişe sahip. Takıyorsunuz ve şarj oluyor. O sırada kullanılabiliyor. Deliksiz kapağı da mevcut. Attığım üç üründe Fury Z ile aynı. Alırken iyi araştırın.Rampage işte hocamher neyse üçünden bunu mu öneriyorsunuz şarj durumu vs. nasıl dayanıyor? Malzeme kalitesi ergonomisi nasıl? Claw tutuş şeklim. Şarj sistemi daha önceden wierless kullanmadıgimdan soruyorum. Kablolu olarak da kullaniliyor mu? Kablolu olarak kullanirken şarj oluyor şarj olunca kablosunu mu çıkarıyoruz? Bir de içine çok fazla pislik kaçıyor mu delikli olduğundan? Hocam cok fazla soru sordum kusuruma bakmayın ancak bunu 1 defa alacağımdan ve böyle bir fiyat ödeyeceğimden aldığım sağlam olsun memnun kalayım istiyorum. İyi güner.
Sağolun hocam bilgi verdiğiniz için. Glarius ve hyper X haste den iyi olduğunu söylüyorsunuz yani. Aralarında zaten pek fiyat farkı yok. O halde onu satın alıyorum. Tekrardan teşekkürler. İyi günler.Type-C girişe sahip. Takıyorsunuz ve şarj oluyor. O sırada kullanılabiliyor. Deliksiz kapağı da mevcut. Attığım üç üründe Fury Z ile aynı. Alırken iyi araştırın.
İnceleme: Rampage Fury Z inceleme ve uzun kullanım testi
Herkese merhabalar, bugün sizlere 4 Ağustos´tan beri kullandığım FuryLevel'in çıkardığı Fury Z´nin incelemesini yapacağım. İlk incelemem, eksiklerim olabilir kusura bakamayın şimdiden. Sorularınızı aşağıya yazarsanız cevaplayabilirim. 2 seneye yakındır bu işlerdeyim, iyi bir tecrübem ve...www.technopat.net
Glorious Model O Wireless'tan daha iyi. Haste zaten kablolu. Fury Z memnun eder. FuryLevel'in Discord'una gelin derim, bende oradayım. Herhangi bir sorununuzda size yardımcı olur.Sağolun hocam bilgi verdiğiniz için. Glarius ve hyper X haste den iyi olduğunu söylüyorsunuz yani. Aralarında zaten pek fiyat farkı yok. O halde onu satın alıyorum. Tekrardan teşekkürler. İyi günler.
Glorious Model O Wireless'tan daha iyi. Haste zaten kablolu. Fury Z memnun eder. Furylevel'in Discord'una gelin derim, bende oradayım. Herhangi bir sorununuzda size yardımcı olur.
Alacağını al yoksa kafan daha çok karışır burada.![]()
Hocam ben sizi anlamadım neden önerinizi buradan beyan etmiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.