Glorius Model O vs. Rampage Zenith Pro

Bütçe
2500
Tamamda hocam sence hangisi daha iyi
İkisi arasından zenith pro daha iyi o zaman, öyle diyim.

Drag Click olayına hakim değilim. Drag click gerektiren oyunlar oynamıyorum ama eğer drag click lazım illa diyorsanız ona göre araştırma yapmanız lazım.
Ben de çok hakim değilim hocam o konuda, ben sadece fiyatına göre en iyileri hangileridir onu gösterdim.

Ben 2.5bin civarında bir mouse almak istiyorum ama Rampage zenith Pro ile Glorious Model O arasında kaldım. Biliyorum Rampage düşük fiyatlı modelleri berbat ama bu modeli tek iyi olanı glorius çok ünlü hangisini almalıyım? Ben Bedwars ve Fortnite oyuncusuyum Valorant da başlamayı düşünüyorum

Minecraft için bakıyor isen Glorious al. Ancak Minecraft mouse için o kadar çıkmaya gerek yok. Bloody alsan yeter Minecraft için.

Ama illaki çıkarım diyorsan arkadaşlarım D2 Pro'ya da Glorious Model O 2 Pro 4K/8K Polling Kablosuz Beyaz Gaming Mouse (GLO-MS-POWV2-4K8K-W) bunu kullanıyorlar. Kendim minecraft için rapoo almıştım.

Drag Click olayına hakim değilim. Drag Click gerektiren oyunlar oynamıyorum ama eğer drag Click lazım illa diyorsanız ona göre araştırma yapmanız lazım.

Evet hocam ama sadec edrag Click'i iyi olup berbat mouseler var aynı zamanda.

Minecraft için bakıyor isen Glorious al. Ancak Minecraft mouse için o kadar çıkmaya gerek yok. Bloody alsan yeter Minecraft için.

Ama illaki çıkarım diyorsan arkadaşlarım D2 Pro'ya da Glorious Model O 2 Pro 4K/8K Polling Kablosuz Beyaz Gaming Mouse (GLO-MS-POWV2-4K8K-W) bunu kullanıyorlar. Kendim Minecraft için rapoo almıştım.

Hocam peki glorius diğer oyunlar içinde iyi mi?

Evet hocam ama sadec edrag Click'i iyi olup berbat mouseler var aynı zamanda.

Hocam peki glorius diğer oyunlar içinde iyi mi?

Benim arkadaşım Glorious ile immoya kadar çıktı. Evet iyi diğer oyunlarda da. Ancak Minecraft için alıyorsan Glorious almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı