Glorius Model O Wireless VS SteelSeries Aerox 3 Wireless

Barskk

Hectopat
İki mouse da çok güzel. İkisinden birini alacağım. Aklıma takılan bazı sorular var. Cevaplarsanız sevinirim.
1-Glorius modelinde IP54 sertifikası var mı? SteelSeries kendi sitesinde bulunduğunu özellikle belirtmiş zaten.
2-Bu delikli mouselarda içinde toz, kir girme gibi durumlarda temizleme yöntemleri nedir? Mesela kurutma makinesini soğuk tarafa alıp havayı bassam içinde olan tozlar kirler temizlenir mi?
3-Aerox 3 modeli kullanırken aynı anda şarj oluyor mu?
4-Aerox 3 Wireless Full RGB ışıkta şarj süresi nedir?
Son olarak ikisini de denemiş, kullanmış biri varsa kendi yorumunu belirtirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Glorius'u kullanıyorum tozlandığında içini açıp siliyorum IP54 sertifikası yok diye biliyorum. Saç kurutma makinesi iş görür ama içini açıp silmek daha iyi alırsanız temizlerken parçalarının kırılmasına dikkat edin.

İçini açmak biraz zor ben sadece sağ sol tık plastiğini kaldırıp siliyorum. Switcler güzel galiba 5 aydır kullanıyorum ben çok memnunum sende bence olacaksın.
Ama bana kalırsa aerox daha güzel. Çünkü kablosuz ve 66 gram ve IP54 sertifikası var seçim sana kalmış.

Son düzenleme:
Aerox 3 de dahil SteelSeries farelerin kablosuz bağlantısının çok da güvenilir olmadığını okudum reddit yorumlarında. Kablosuz alacaksanız Glorious, Razer veya Logitech daha mantıklı markalar olur.

İki mouse da çok güzel. İkisinden birini alacağım. Aklıma takılan bazı sorular var. Cevaplarsanız sevinirim.
1-glorius modelinde IP54 sertifikası var mı? SteelSeries kendi sitesinde bulunduğunu özellikle belirtmiş zaten.
2-bu delikli mouselarda içinde toz, kir girme gibi durumlarda temizleme yöntemleri nedir? Mesela kurutma makinesini soğuk tarafa alıp havayı bassam içinde olan tozlar kirler temizlenir mi?
3-Aerox 3 modeli kullanırken aynı anda şarj oluyor mu?
4-Aerox 3 Wireless Full RGB ışıkta şarj süresi nedir?
Son olarak ikisini de denemiş, kullanmış biri varsa kendi yorumunu belirtirse sevinirim.

1- kankam bildiğim kadarıyla Glorius'da IP54 sertifikası yok.
2-tozu falan temizlemek için 6 ayda bir falan içini açıp üfleyerek temizleyebilirsin ya da dediğin kurutma makinesini kullan. (tavsiyem mouse kutusunu masanda tut kullanmadığın zaman kutuda sakla daha az tozlanır)
3-evet hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor. Normal şarj eder gibi kablonun bir ucunu fareye diğerini PC'nin USB girişine takarak kablolu kullanabilirsin.
4- yanlış bilgi vermek istemem hatırladığım kadarıyla 40 saat falandı. PC hocası TV Aerox 3 incelemesini izle orada iyice anlatıyır.

Umarım işine yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı