Glow IPS oranı normal midir?

Erenyaljin

Femtopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ekranımdaki Glow IPS oranı normal mi? Bu ekranın aynısını tekrar alsam daha kötü gelme olasılığı mı yüksek, daha iyi gelme olasılığı mı?

11.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her IPS ekranda az ya da çok olur. Daha kötü gelme olasılığı da var, daha iyi gelme olasılığı da var. Biri diğerinden yüksek değil. Tamamen şanstır. Normal kullanımda rahatsız etmiyorsa hiçbir şey yapmayın, böyle kullanın.
 
Eryd reis ben ekranı dün aldığım biriktirdiğim para ile bu sağ alt tarafta bir sararma gibi renk tonu mevcut IPS glow dedikleri şey siyah ekranın üzerinde beyaz bir ton olmuyor mu? Bu sarı ton bana yanlış bir şeyler varmış gibi geliyor anlıyorsan bu ekran için yorum yapabilir misin? Yani bu ekran sence iadeye gitmeli mi?
 
Normal. Telefonla çekince çok daha fazla gözükür. Neredeyse her IPS monitörde olur. Elit seviye monitörlerde(+5000TL) yok denecek kadar azdır.

Reis peki bu ekran bazında bu düzey normal mi sence dün bazı arkadaşlar ürün sorunlu kesinlikle iade etmelisin yazdı kafam çok karışık yardımcı olun lütfen teşekkürler
 
Gözle bakınca da sarı duruyor mu yoksa kamerada mı böyle çıkmış?

Gece çıplak gözle bakınca hani güneş ışığı gibi bir ton oluyor ne sarı ne beyaz ikisinin arasında
Gözle bakınca da sarı duruyor mu yoksa kamerada mı böyle çıkmış?
sarı bir ton olması problemli bir olay mı yoksa ıps glowda bu ton olabiliyor mu doğal bir şey mi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı