GM 20 Pro alınır mı?

Gm 9 Pro almanı tavsiye ederim. Gm 20 serisi falan çöp hep.

Hocam GM 9 Pro sahipleri hala güncelleme beklerken bunu elinizi vicdanınıza koyarak söyleyebiliyor musunuz?

Hocam gm 9 Pro sahipleri hala güncelleme beklerken bunu elinizi vicdanınıza koyarak söyleyebiliyor musunuz?

Ayrıca cihaz eski, performansı yetersiz, çok ısınıyor, bataryası yetersiz.
(Kamerasıda yetersiz gibi ama o konuda pek bir şey söyle miyim)

Hocam GM 9 Pro sahipleri hala güncelleme beklerken bunu elinizi vicdanınıza koyarak söyleyebiliyor musunuz?

Ayrıca cihaz eski, performansı yetersiz, çok ısınıyor, bataryası yetersiz.
(Kamerasıda yetersiz gibi ama o konuda pek bir şey söyle miyim)
Güncellemeyi verecekler Mayıs sonuna kadar. Klasik GM o ayrı, Ama GM 20 den kat kat donanım ve özellik olarak GM 9 PRO daha iyi. Arkadaş GM 20 yazınca karşılık olarak 9 PROYU yazdım. Ayrıca cihaz da ısınma, performans düşüklüğü vs yok bende 9 PRO da. Kamera ve güncelleme konusunda haklısın tabi o ayrı

Güncellemeyi verecekler mayıs sonuna kadar. Klasik gm o ayrı, ama gm 20'den kat kat donanım ve özellik olarak gm 9 Pro daha iyi. Arkadaş gm 20 yazınca karşılık olarak 9 Pro'yu yazdım. Ayrıca cihaz da ısınma, performans düşüklüğü vs yok bende 9 Pro da. Kamera ve güncelleme konusunda haklısın tabii o ayrı.

Hocam cihazı tek başına değerlendiriyorsunuz. Attığım iki cihazdaki işlemcilere, transistörler arasındaki mesafeye, güncelliğine, bataryalarına bakın.

GM 20 Pro'yu zaten önermiyorum ancak GM 9 Pro neyse GM20 Pro da o bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı