GM 20 Pro Android 11 alacak mı?

Sadece sormak için. Alacaksa kesin bir tarih var mı?

Hocam General Mobile alırken keşke biraz araştırsaydınız :(
GM 9 Pro sahipleri hala bekliyor kaç senedir önce onlara gelsin. GM 20 Pro'ya söz verseler de :D sadece komik olur çok zor bir ihtimal hocam gelmesi. Ha gelse de zaten çok uzun süre kullanabileceğiniz sanmıyorum o telefonu.

GM 9 Pro sahipleri hala bekliyor kaç senedir önce onlara gelsin. GM 20 Pro'ya söz verseler de :D sadece komik olur çok zor bir ihtimal hocam gelmesi. Ha gelse de zaten çok uzun süre kullanabileceğiniz sanmıyorum o telefonu.
gm 9 Pro sahipleri hala bekliyor kaç senedir önce onlara gelsin. Gm 20 Pro'ya söz verseler de :D sadece komik olur çok zor bir ihtimal hocam gelmesi. Ha gelse de zaten çok uzun süre kullanabileceğiniz sanmıyorum o telefonu.

Telefonu kullandınız mı? 6 ay oldu gayet iyi bir telefon.

Bak 2050 TL şu an bu telefon ve bu fiyata bu özelliklerde bir telefon yok. F/P'nin en iyisi oyunda oynatıyor kaliteli fotoğraf da çekiyor.

Hocam bir telefon sırf sizde diye iyi olmuyor. O telefonda bir sıkıntı yaşadığınızda da, servise işiniz düştüğünde de böyle konuşabilecek misiniz acaba?

Telefon bozulmaya çok müsait diyorum ben. Herkeste bozulacak demiyorum.
P70 kullanıyor gm 20 Pro. Yani 6 GB RAM, 128 GB hafıza inanın önemli değil.
Kaliteli fotoğraf çekiyor kısmına ise şunu söylemek istiyorum.
MP yüksek olunca kaliteli olmuyor.

Bu zaten ayrı bir seviye. Çakma bir telefonu sırf kendisinde var diye önermek.
walton primo S7 Pro

2000 TL'ye alınır ancak sürekli söylüyoruz. Bu telefonda sıkıntı yaşama ihtimaliniz çok yüksek, bozulmaya çok müsait ve servis her şeye kullanıcı hatası diyor.
2300'e yükseltilirse Note 8, A73, TCL 10l almak çok çok daha iyi olur.
Bu konu açıldığında TCL 10l 2000 tlydi.
Bir çöp almak yerine TCL 10l almak çok daha iyi.
Ben zaten yazımda güncelleme gelmez falan yazmışım ki besbelli gelmeyecek. Telefonun çıkış tarihine bakın, sadece bir tane güvenlik güncellemesi geldi.
Gm 9 Pro sahiplerine bu güncelleme olaylarını sorarsınız artık :D

Yanılıyorsunuz. 6 aydır kullanıyorum süper kaliteli yazılımı ve her şeyiyle ve P70 işlemciyi araştırmanızı öneririm. Ben mi A1 Xiaomi kullanıyordum, telefon çöp kendi kendini kidledi açılmıyor. GM'nin 20 serisi sorunsuz peynir ekmek gibi satılıyor.

Saydığınız markaların dış materyalleri harici içinde ki bütün materyallerin aynı olduğunu biliyor musunuz? Yaşadığınız bir sorunun veyahut çevrenizdeki kimsenin yaşadığı sorunu sanki kendiniz yaşamışsınız gibi anlatmak tüketicileri, kullanıcıları yanlış yönlendirmektedir. GM markasından başka hiçbir marka satın almadım. Ama birçok telefonu kullanıp uzun uzun test ettim, bu güne kadar elbette ki sıkıntılar çıktı GM'de servis gayet anlayışlı piyasadaki rekabet bu denli kızışmışken sizin bu yapmaz etmez deyişleriniz biraz komiğime gitti açıkçası. GM 20 Pro modeli için yazdıklarınız, fiyatına göre çok güzel bir telefon olduğu gerçeğini değiştirmez Android ile olan sorunu telefonun özelliklerine bağlamayı pek doğru bulmuyorum. Adam sana kaliteli fotoğrag çekiyor demiş 48/108 MP kamerası var dememiş adam sana oyun oynatıyor ve gayet akıcı bir telefon demiş 6 GB RAM'ı var dememiş adam sana gayet kullanışlı bir telefon demiş serviste oluşan diyalogları veyahut işleyişi sormamış... Ki sorsa da bilmediğinizi yazdıklarınızdan sonra anlayabiliyorum. Çakma demişsiniz keşke telefon materyallerinin ( dış hariç) neredeyse birbiri ile aynı olduklarını bilseydiniz... Çöp demişsiniz keşke önerdiğiniz telefonlardan daha akıcı ve daha stabil olduğunu bilseydiniz. Bence tartıştığınız şahıs fanlık yapmamış sadece siz bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapmışsınız. Saygılar.

Yaşadığınız bir sorunun veyahut çevrenizdeki kimsenin yaşadığı sorunu sanki kendiniz yaşamışsınız gibi anlatmak tüketicileri, kullanıcıları yanlış yönlendirmektedir.

Bunu hiç anlamadım.

Yaşadığınız bir sorunun veyahut çevrenizdeki kimsenin yaşadığı sorunu sanki kendiniz yaşamışsınız gibi anlatmak tüketicileri, kullanıcıları yanlış yönlendirmektedir.

Yaşadığım bir sorunu kendim yaşamış gibi anlatmak kullanıcıları yanlış yönlendirmek mi oluyor?
Ben General Mobile cihaz kullanmıyorum ve birkaç kişinin "ben sorun yaşamadım bu cihaz sorunsuz bir kere tamam mı?" cevabını da ciddiye alacak değilim.
Açın bir tane General Mobile nasıldır diye bir konu okuyun oradaki yeni cihazlarını almış (çünkü GM eskiden gerçekten iyiydi) kişilerin yorumlarını.
Bakın ben 10 kişi sorun yaşadı veya 10 kişi sorun yaşamadı diye sorunlu, sorunsuz bir şey demem.
Kaç kişinin değil kaç kişiden kaçının sorun yaşadığına bakın.
Bu zamana kadar ne zaman General Mobile konusu açılsa herkes aynı şeyi yazıyor.

GM markasından başka hiçbir marka satın almadım. Ama birçok telefonu kullanıp uzun uzun test ettim, bu güne kadar elbette ki sıkıntılar çıktı GM'de servis gayet anlayışlı piyasadaki rekabet bu denli kızışmışken sizin bu yapmaz etmez deyişleriniz biraz komiğime gitti açıkçası.

Tamam 🤣

GM 20 Pro modeli için yazdıklarınız, fiyatına göre çok güzel bir telefon olduğu gerçeğini değiştirmez Android ile olan sorunu telefonun özelliklerine bağlamayı pek doğru bulmuyorum.

Kardeşim cihaz fiyatına göre çok güzel bir telefon değil!
Neresi iyi 6 GB RAM 128 GB hafıza mı?
Helio P70'in neresi rakiplerinden iyi, o kameranın neresi rakiplerine fark atıyor?
Güncelleme de almayacak üstelik?
"Güncelleme almayacak diye cihaza kötü deme" diyeceğini tahmin ederek şunu yazıyorum.
Bu şey cihaz için bir eski mi?
Evet?
Başka sorun?
Android ile sorunu var yok beni ilgilendirmez, güncelleme alacak mı almayacak mı?

Adam sana kaliteli fotoğrag çekiyor demiş 48/108 MP kamerası var dememiş adam sana oyun oynatıyor ve gayet akıcı bir telefon demiş 6 GB RAM'ı var dememiş adam sana gayet kullanışlı bir telefon demiş serviste oluşan diyalogları veyahut işleyişi sormamış... Ki sorsa da bilmediğinizi yazdıklarınızdan sonra anlayabiliyorum.

Kaliteli fotoğraf çekiyor mu?
Evet.
Rakiplerinden iyi mi yani kamera arayan biri için GM 20 Pro önerilebilir mi, diğer eksileri görmezden gelebilir miyiz?
Hayır.
Oyunu A21S'de oynatıyor zaten rakiplerinden iyi bir nokta değil ki bu?

Çakma demişsiniz keşke telefon materyallerinin ( dış hariç) neredeyse birbiri ile aynı olduklarını bilseydiniz...

Marka basılmış diyelim :)
o söylediğim cihazları önermiyorum zaten ama o cihazlar General Mobile'dan daha önce çıkmış cihazlar.
2'si de mi tesadüf yani?

Çöp demişsiniz keşke önerdiğiniz telefonlardan daha akıcı ve daha stabil olduğunu bilseydiniz.

🤣
Önerdiğim cihazların performansı birbirine yakın, zaten A73 ile GM 20 Pro aynı işlemciyi kullanıyor.

Bence tartıştığınız şahıs fanlık yapmamış sadece siz bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapmışsınız. Saygılar.

Bilmemin sebebi senin cihazı kullanıyor olman mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı