Çözüldü GM 20 Pro ROM yükleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NewYear1999

Centipat
Yer
Bursa/Gemlik Türkiye [16600]
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5-4590 3.30 GHz (4 Core)
8 GB Samsung 1600 MHz RAM
240 GB Hikvision SSD
1 TB Toshiba HDD
450 W Güç Kaynağı
AMD Radeon R7 240 Ekran Kartı (4 GB)
Windows 10 22H2 Home Single Language x64
BIOS: American Megatrends
Üretici: Casper Bilgisayar Sistemleri A.S
Merhaba, ben yıllardır GM 20 Pro kullanıyorum, fakat General Mobile bu telefona artık güncelleme getirmiyor. Ben ise Android 12'ye geçmek istiyorum, bunu da ancak ROM ile yapabilirim. Ben bu telefona nasıl ROM atabilirim yahut bu telefona başka cihazın ROM'unu atarsam ne olur? Cevaplarınızı bekliyorum.

merhaba, ben yıllardır GM 20 Pro kullanıyorum, fakat General Mobile bu telefona artık güncelleme getirmiyor. Ben ise Android 12'ye geçmek istiyorum, bunu da ancak ROM ile yapabilirim. Ben bu telefona nasıl ROM atabilirim yahut bu telefona başka cihazın ROM'unu atarsam ne olur? Cevaplarınızı bekliyorum.

Başka cihazın ROM'unu atarsanız Full brick olur telefonunuz yani hiçbir şekilde kullanılmaz hale gelir ne açılır ne de Fastboot menüsüne girer telefonunuza uyumlu Custom ROM arayın ben bulamadım çok az var sanırım.

Peki ya GM 20 Pro için Custom ROM önerebilir misin? @Lusyz

Hocam General Mobile Türk yapımı olduğu için Custom ROM yok Custom ROM ile uğraşan genel kısım yabancı olduğu için böyle Türk yapımı telefonların Custom ROM'u yok maalesef.

Yine de bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Yazılım özgürlüğü istiyorsanız hocam satıp Xiaomi alabilirsiniz.

Evet bende bu aralar bunun üzerine düşünüyordum, muhtemelen ya Xiaomi alacağım ya da Samsung.

Samsung'da alabilirsiniz Custom ROM atma desteğini en çok Xiaomi veriyor brick olduğu zaman falan daha kolay çözülüyor :)

Peki ya Xiaomi telefonların daha çabuk bozulma ihtimali var diye biliyorum, bu doğru mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı