GM 20 Pro'dan iPhone 7 32 GB Modeline Geçmek Mantıklı mı?

Bence bu saatten sonra 7 serisinden telefon alınmamalı. SE 2.nesil düşünebilirsin fiyatı biraz pahalı ama donanım olarak çok üst düzey bir telefon. Ayrıca güncelleme de almaya devam edecek. Depolama alanı da daha fazla. İkinci el 7'ler ucuz olabilir ama telefon biraz eski olduğu için arza çıkartabilir. Onu yaptırmak da sana iPhone SE fiyatına patlar. Bence illa iPhone kullanacağım diyorsan 5000 küsür TL olan iPhone SE 2.nesil ideal. Veya iPhone 7'nin sıfırını almayı düşünebilirsiniz. Vatan Bilgisayar'da 3800'den satılıyor şu anda. Kesinlikle 2.el bir telefon almanızı tavsiye etmem. Bunlar çok yoğun kullanılan cihazlar, o yüzden size arıza çıkarma ihtimali çok yüksek 3-4 yıllık bir telefonun.

Son düzenleme:
Bütçen yeterliyse SE 2020 almanı tavsiye ederim, eğer bütçe yeterli değilse en azından 7 Plus işinizi görür.

En mantıklı seçim GM 20 Pro'da kalmak. Yoksa iPhone SE 2020 daha mantıklı.

GM 20 Pro'yu satıp nasıl SE 2020 alsın ve SE 2020'nin ekranı küçücük.
Bütçen yeterliyse SE 2020 almanı tavsiye ederim, eğer bütçe yeterli değilse en azından 7 Plus işinizi görür.

7 Plus yerine Realme 6 öneririm sırf 90Hz ekran için bile alınabilir ki diğer özelikleri de çok güzel.

iOS 14 daha yeni çıktı ve 14.1’deyiz yavaş yavaş eksiklikleri kapatılıyor 14.7 kadar güncelleme serüveni var. 2000 liraya iPhone 7’ler bulunabiliyor ancak 32 GB yetmez mümkünse 128 alın ben kullanıyorum bu Android fanı çok bilmiş arkadaş 1000 liralık oyun için 6S önerdim kendisi 2000 liralık giriş orta seviye Android öneriyor aradaki fiyat farkına ciddi ve ikisi de oyun konusunda aynı performansı verecek. Shiftdelete netten önerdiğim uygulamaya baksın sizde bakın gayet iyi performanslı uygulama.
2 Sene sonunda cihazı satmak isteseniz az bir zararla satarsınız benden söylemesi.
Şuan 2 sene önce çıkan Orta segment androidlerden haber alınamıyor benden söylemesi.Genelde coğu 1000 lira ve altına gidiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

IPhone'a da Android'e de sahibim. Kesinlikle 8 altı alınmaz. Gayet de güzel kasıyor. Kendin kullanıyorsun diye insanları yanlış yönlendirme. Zaten PPden belli Apple fanı olduğun. İnan senden kaç kat Apple ürününe sahip olmuşumdur, senin kadar savunmadım hiçbir zaman. Her mesajında savunduğun için.

Kardeşim telefonun içinde sadece işlemci yok diğer parçalarda önemli senin kafana göre 3310'a A14 bionic tak istediğin oyunu oyna ama öyle değil Realme 6'nın ekranı da iyi RAM'i de çok depolaması da iyi şarjı güzel ekranı çok güzel işlemci güzel kamera da güzel.

Hocam adam sadece oyun için istemişti başlıkta ondan dolayı önerdim bu telefonu diğer özellikleride ele alsaydı zaten önermezdim.

Kardeşim iOS 14 sadece 14.1’den ibaret değil anladın mı?
14.2 çıkacak hatta yakın zamanda.

En bitirilmiş sürüm 14.7’dir.

Adam gece modu güzel olsun demiş yani kameranın da iyi olmasını istiyor ve inan ki Realme 6 iPhone 7'den daha iyi oyun oynatır ve 90FPS oyunları da 90FPS açabilir ve şarjı da çok gitmez.

Adam gece modu güzel olsun demiş yani kameranın da iyi olmasını istiyor ve inan ki Realme 6 iPhone 7'den daha iyi oyun oynatır ve 90FPS oyunları da 90FPS açabilir ve şarjı da çok gitmez.

Başka başlık için demiştim ben ama bu başlık için değil sadece PUBG oynayacağım yazmıştı.

iPhone 7’de kasmadan oynatır zaten performansını biliyorsunuz ama seçim onun tabii ki de.

Başka başlık için demiştim ben ama bu başlık için değil sadece PUBG oynayacağım yazmıştı.

iPhone 7’de kasmadan oynatır zaten performansını biliyorsunuz ama seçim onun tabii ki de.

Ama Realme 6 daha iyi oynatır ben onu diyorum ve özellikleri kat kat iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…