GM 4G 699 TL

GMD Elite kullanıcısıyım diye söylemiştim, ilave ediyorum GMD1 GMD2+ da kullanıyorum ve GM'nin büyük eksikliklerini söylüyorum
Şöyle özetleyeyim. Donanımı iyi gibi görünüyor. Ama yazılımı rezalet durumda olduğu için kullanılamıyor.
Her ne kadar 16MP kamera* sunuyor(!) olsa da 1.0x zoomda bile rezalet çekiyor.
Alttaki fiziksel tuşların kalitesi(!) mükemmel(!).
Kasa kalitesi aşırı kötü, beyaz modellerde* kasa çatlamaları sorunu, kasa eğilme sorunu var.
Servis kalitesi rezalet. Kasa eğilme sorunuyla gönderdim, yazılım atıp geri göndermişler. Adamlar yazılımla kasa düzeltiyor o derece iyiler . :ROFL:
Ölü piksel** sorunları.
Ses açma kapama tuşu, power tuşu çökmeleri.
Sonuç olarak;
Ön yargıyla yaklaşmamak için bir tane olumlu sebep göremedim, üzgünüm.
* GMD Elite için
** GMD1 için.
Bende elite kullanıcısıydım zamanında. Bazı maddeler hariç dediklerine %100 katılıyorum. Kasa ve yazılım olarak çok sıkıntılı çektim telefon yüzünden.

GM yerine o bütçe ile çok daha iyi ve sorunsuz cihazlar alınır. Bence başka cihazlara yönel. Zenfone 5 veya 6 çok iyi bir seçim olur.

İşte yazılım direkt saf android şeklinde Google den gelecek ( Googleden geleceği için çok hızlı güncelleme olacak. İlk alan cihazlardan olacak) . 5.1.1 geliyot ve 2 sene güncelleme hakkı veriyor. Yazılım kısmıda halloldu. Kamerada ise Samsung lensi kullanılmış. Ekran desen gorilla glass4 var. 64 bit işlemci var ve 720p ekranda 2500 mah bataryası var. Saf android' e fazla harcıcapını sanmıyorum. Hemde ö m kamera 5 mp bence asus zenfone 5 den daha iyi. Asus daha android llolipop verecekte... En azından bu 5.1.1 + 2 sene güncelleme veriyor.

Yazılımı Google ile hallettik, ekranı hallettik, kamerayı hallettik, tamam.
Kasayı kim halledecek? Ekranı? Ya da mükemmel(!) servis kalitesini?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı