GM 4G mi? Zenfone 5 mi?

Daha fazla  
Yakın zamanda telefon almayı planlıyorum, Zenfone 5 ile GM 4G arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Performansları hemen hemen aynı fakat ekran kartı olarak 4G zayıf gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Not: Foruma link konulur mu bilmediğimden karşılaştırma linki koyamadım böyle bir yasak var mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
GM tavsiye etmiyoruz. Çok sorunlu bir telefon. GM 4G nasıl tam olarak bilmiyorum ama GM tavsiye etmiyorum. Onun yerine Zenfone 5 tavsiye ederim. Büyük ekran seviyor isen Zenfone 6 tavsiye ederim.

GM 4G'nin yeni partisi gelecek, sıkıntılar giderilebilir, beklemekte fayda var.
Zenfone 5'e gelecek olursa şarj konusunda sıkıntılı bir telefon, en büyük eksisi.

Kardeşim asla GM'nin oyununa gelme sana 2 yıl yazılım desteği verirler iyi hoş ama kasa nasıl gelir bilemezsin servis nasıl olur bilemezsin. Paran boşa gitmesin Zenfone daha iyidir.

Zenfone 5 almanı öneririm , Antutu'da GM'ı bir adım geride bırakıyor. Ayrıca kalite olarak da tabi ki Zenfone 5 derim.

Gm kesinlikle önermiyorum kardeşim. Zenfon 5 almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…