GM 4G mi? Zenfone 5 mi?

Daha fazla  
Yakın zamanda telefon almayı planlıyorum, Zenfone 5 ile GM 4G arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Performansları hemen hemen aynı fakat ekran kartı olarak 4G zayıf gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Not: Foruma link konulur mu bilmediğimden karşılaştırma linki koyamadım böyle bir yasak var mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
GM tavsiye etmiyoruz. Çok sorunlu bir telefon. GM 4G nasıl tam olarak bilmiyorum ama GM tavsiye etmiyorum. Onun yerine Zenfone 5 tavsiye ederim. Büyük ekran seviyor isen Zenfone 6 tavsiye ederim.

Yakın zamanda telefon almayı planlıyorum, Zenfone 5 ile GM 4G arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Performansları hemen hemen aynı fakat ekran kartı olarak 4G zayıf gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Not: Foruma link konulur mu bilmediğimden karşılaştırma linki koyamadım böyle bir yasak var mı?
GM 4G'nin yeni partisi gelecek, sıkıntılar giderilebilir, beklemekte fayda var.
Zenfone 5'e gelecek olursa şarj konusunda sıkıntılı bir telefon, en büyük eksisi.

Kardeşim asla GM'nin oyununa gelme sana 2 yıl yazılım desteği verirler iyi hoş ama kasa nasıl gelir bilemezsin servis nasıl olur bilemezsin. Paran boşa gitmesin Zenfone daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı