GM 6 sadece Edge çekiyor

Makaleler
3
Elimde GM 6 telefon var ve her yerde E çekiyor, telefoncuya götürdüm 2G kullan dedi. Bende 4.5G ve 3G arızalıymış. İnternete bağlanmada sorun yaşıyorum, yardım ederseniz sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O tamircinin de aklına şaşayım, sanki LTE ve 3G gereksiz bir teknolojiymiş gibi. Neyse, garanti durumu nedir? Teknik servise götürdünüz mü? SIM kartınız eski mi, yeni mi, 4G destekliyor mu?

O tamircinin de aklına şaşayım, sanki LTE ve 3G gereksiz bir teknolojiymiş gibi. Neyse, garanti durumu nedir? Teknik servise götürdünüz mü? SIM kartınız eski mi, yeni mi, 4G destekliyor mu?
Yok götürmedim(garanti bitti). Sim kart yeni ve 4.5 g destekliyor.

Telefon operatörün ile görüş, 3G ve 4.5G servislerinin açık olup olmadığını kontrol ettir.

Bence yakınındaki tamirciye götür.
4 tamirciye götürdüm ve bir şey yapamadılar. Bazıları da olmayan bir sorun yarattılar.

Telefon operatörün ile görüş, 3G ve 4.5G servislerinin açık olup olmadığını kontrol ettir.
Servisim açık önceden aramıştım. Hatta sıfırladılar, tekrar açtılar.

Yetkili servise veya yetkili bir tamirciye götürmenizi öneririm. Tamir edebilecekleri bir şeyse oradakilere sorun, ona göre tamir ettirin. Yoksa yeni telefon almanızı öneririm. Öbür türlü sadece EDGE ile şebeke sorunu yaşayabilirsiniz.

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Ozaman tek çare yeni telefon.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…