GM 6 sadece Edge çekiyor

Makaleler
3
Elimde GM 6 telefon var ve her yerde E çekiyor, telefoncuya götürdüm 2G kullan dedi. Bende 4.5G ve 3G arızalıymış. İnternete bağlanmada sorun yaşıyorum, yardım ederseniz sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yakınındaki tamirciye götür.
4 tamirciye götürdüm ve bir şey yapamadılar. Bazıları da olmayan bir sorun yarattılar.

Telefon operatörün ile görüş, 3G ve 4.5G servislerinin açık olup olmadığını kontrol ettir.
Servisim açık önceden aramıştım. Hatta sıfırladılar, tekrar açtılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetkili servise veya yetkili bir tamirciye götürmenizi öneririm. Tamir edebilecekleri bir şeyse oradakilere sorun, ona göre tamir ettirin. Yoksa yeni telefon almanızı öneririm. Öbür türlü sadece EDGE ile şebeke sorunu yaşayabilirsiniz.

Yetkili servise veya yetkili bir tamirciye götürmenizi öneririm. Tamir edebilecekleri bir şeyse oradakilere sorun, ona göre tamir ettirin. Yoksa yeni telefon almanızı öneririm. Öbür türlü sadece EDGE ile şebeke sorunu yaşayabilirsiniz.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Ozaman tek çare yeni telefon. :D
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı