Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 26 Mart 2019 #1 General Mobile 8 modelini kullanıyorum ama RR3 ya da farklı oyunlarda joystick takılı olmasa bile gamepad ya da joystick algılıyor, oyun oynanmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2019
General Mobile 8 modelini kullanıyorum ama RR3 ya da farklı oyunlarda joystick takılı olmasa bile gamepad ya da joystick algılıyor, oyun oynanmıyor.
Ü Ümit Çomak Kilopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2019 #2 Oyun ayarlarından değiştirmeye çalış. Artı 0 Eksi
G Genco112 Decapat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 2 18 Mayıs 2019 #3 Cherii dedi: General Mobile 8 modelini kullanıyorum ama RR3 ya da farklı oyunlarda joystick takılı olmasa bile gamepad ya da joystick algılıyor, oyun oynanmıyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş yaomayi basardinmi bendede olmuyor Ümit Çomak dedi: Oyun ayarlarından değiştirmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Nasi olcak o Son düzenleme: 18 Mayıs 2019 Artı 0 Eksi
Cherii dedi: General Mobile 8 modelini kullanıyorum ama RR3 ya da farklı oyunlarda joystick takılı olmasa bile gamepad ya da joystick algılıyor, oyun oynanmıyor. Genişletmek için tıkla... Kardeş yaomayi basardinmi bendede olmuyor Ümit Çomak dedi: Oyun ayarlarından değiştirmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Nasi olcak o
KS KS Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 19 Mayıs 2019 #4 Genco112 dedi: Kardeş yaomayi basardinmi bendede olmuyor Nasi olcak o Genişletmek için tıkla... Öncelikle problem yazılımsal bir sorun . Bir direksiyon seti ve otg ile bağlayıp oyuna girdim ve sorun ortadan kalktı. Artı 0 Eksi
Genco112 dedi: Kardeş yaomayi basardinmi bendede olmuyor Nasi olcak o Genişletmek için tıkla... Öncelikle problem yazılımsal bir sorun . Bir direksiyon seti ve otg ile bağlayıp oyuna girdim ve sorun ortadan kalktı.
G Genco112 Decapat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 2 19 Mayıs 2019 #5 Cherii dedi: Öncelikle problem yazılımsal bir sorun . Bir direksiyon seti ve otg ile bağlayıp oyuna girdim ve sorun ortadan kalktı. Genişletmek için tıkla... Yani illa öyle mi olmasi lazim ben bi otg ile game pad mi bağlamak zorundayim Artı 0 Eksi
Cherii dedi: Öncelikle problem yazılımsal bir sorun . Bir direksiyon seti ve otg ile bağlayıp oyuna girdim ve sorun ortadan kalktı. Genişletmek için tıkla... Yani illa öyle mi olmasi lazim ben bi otg ile game pad mi bağlamak zorundayim
KS KS Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 20 Mayıs 2019 #6 Genco112 dedi: Yani illa öyle mi olmasi lazim ben bi otg ile game pad mi bağlamak zorundayim Genişletmek için tıkla... Hayır tabiki gameapad yada rumbelpad elektrik gitse bile çalışmayacak ama oyun kumanda yönetiminde düşecek. Artı 0 Eksi
Genco112 dedi: Yani illa öyle mi olmasi lazim ben bi otg ile game pad mi bağlamak zorundayim Genişletmek için tıkla... Hayır tabiki gameapad yada rumbelpad elektrik gitse bile çalışmayacak ama oyun kumanda yönetiminde düşecek.