Bence Hiçbiri Xiaomi Redmi Note 8 Düşünmelisin Bence Özellikleri ve fiyatı bakımından ve 4 kameralı olması bu fiyata göre bence iyi bir seçenek olacaktır.
4 Kameralı olması önemli değil önemli olan ana kamerası. Ana kamerası 8 MP olduktan sonra diğerlerinin anlamı kalmaz. Redmi Note 7 ile kamera olarak tek fark macro lens, geniş açı lensi bulunması.
Mİ A3 veya Redmi Note 8 tavsiye ederim. Çok akıcı ve güzel görünen cihazlar. Snapdragon 665 var içlerinde. Hatta Mi A3 modelinde ekrandan parmak izi okuyucu bile var. GM9 Pro modelinin bazı kronik sorunları var. İphone 6 ise en geç 2 sene sonra marketteki çoğu uygulamayı desteklemez.
2 sene boyunca da desteklenmeyen uygulamalar olacaktır. Örneğin 1 sene sonra çıkacak güzel bir oyunu desteklemeyebilir. Ayrıca batarya ömürleri de çok kötü. Bir yakınım bataryadan dolayı 6S cihazdan Redmi Note 7 ye geçti şuan gayet memnun. İlla iOS olsun derseniz 6S alın ama bu devirde İPhone 6 alınmaz.
Açıkçası konuyu kirletmeyin diğer bütün tercihlere baktım ve bu iki telefon arasında kaldım. Zaten artık GM 9 Pro siparişini verdim yani daha yazmayın. Mİ lerden sıf MADE İN P.R.C yazısı olduğu için korkuyorum. Yoksa acımadan Mi Note 8 alırdım.
Açıkçası konuyu kirletmeyin diğer bütün tercihlere baktım ve bu iki telefon arasında kaldım. Zaten artık GM 9 Pro siparişini verdim yani daha yazmayın. Mİ lerden sıf MADE İN P.R.C yazısı olduğu için korkuyorum. Yoksa acımadan Mi Note 8 alırdım.
2 sene boyunca da desteklenmeyen uygulamalar olacaktır. Örneğin 1 sene sonra çıkacak güzel bir oyunu desteklemeyebilir. Ayrıca batarya ömürleri de çok kötü. Bir yakınım bataryadan dolayı 6S cihazdan Redmi Note 7 ye geçti şuan gayet memnun. İlla iOS olsun derseniz 6S alın ama bu devirde İPhone 6 alınmaz.
Açıkçası Note 7 video çekme özellikleri beni tatmin etmez. 4K Çekim yapacağım.Note 7 de 4K yok bu yüzden eledim. Note 8 Fiyat 2100 bandına çıkmış zaten onu da sildim. Bu yüzden Note 7 Ve Note 8 i Kafamdan sildim. Realme 3 e gelince açıkçası İthalatçı Garantili telefonlar çok sıkıntı çıkarıyorlar. Fakat Gm 9 Pro ya gelince 4 K video var. İşlemci Aynı. Dxomark 90 puan. Yerli malı olduğu için TAM bir garantisi var. Yani Galiba Tek tercihim GM 9 Pro. Kullananlar çok memnun zaten GM 9 Pro yu.