GM 9 Pro mu, iPhone 6 mı?

Bence Hiçbiri Xiaomi Redmi Note 8 Düşünmelisin Bence Özellikleri ve fiyatı bakımından ve 4 kameralı olması bu fiyata göre bence iyi bir seçenek olacaktır.
4 Kameralı olması önemli değil önemli olan ana kamerası. Ana kamerası 8 MP olduktan sonra diğerlerinin anlamı kalmaz. Redmi Note 7 ile kamera olarak tek fark macro lens, geniş açı lensi bulunması.

Mİ A3 veya Redmi Note 8 tavsiye ederim. Çok akıcı ve güzel görünen cihazlar. Snapdragon 665 var içlerinde. Hatta Mi A3 modelinde ekrandan parmak izi okuyucu bile var. GM9 Pro modelinin bazı kronik sorunları var. İphone 6 ise en geç 2 sene sonra marketteki çoğu uygulamayı desteklemez.
Zaten 2 sene sonra yeni telefon alabileceğim (yanlış seçmeden dolayı bir şey yazamadım üzgünüm)

Zaten 2 sene sonra yeni telefon alabileceğim (yanlış seçmeden dolayı bir şey yazamadım üzgünüm)
2 sene boyunca da desteklenmeyen uygulamalar olacaktır. Örneğin 1 sene sonra çıkacak güzel bir oyunu desteklemeyebilir. Ayrıca batarya ömürleri de çok kötü. Bir yakınım bataryadan dolayı 6S cihazdan Redmi Note 7 ye geçti şuan gayet memnun. İlla iOS olsun derseniz 6S alın ama bu devirde İPhone 6 alınmaz.

Açıkçası konuyu kirletmeyin diğer bütün tercihlere baktım ve bu iki telefon arasında kaldım. Zaten artık GM 9 Pro siparişini verdim yani daha yazmayın. Mİ lerden sıf MADE İN P.R.C yazısı olduğu için korkuyorum. Yoksa acımadan Mi Note 8 alırdım.
Açıkçası konuyu kirletmeyin diğer bütün tercihlere baktım ve bu iki telefon arasında kaldım. Zaten artık GM 9 Pro siparişini verdim yani daha yazmayın. Mİ lerden sıf MADE İN P.R.C yazısı olduğu için korkuyorum. Yoksa acımadan Mi Note 8 alırdım.
Ups Note 8 2100 bandına çıkmış bile zaten.
2 sene boyunca da desteklenmeyen uygulamalar olacaktır. Örneğin 1 sene sonra çıkacak güzel bir oyunu desteklemeyebilir. Ayrıca batarya ömürleri de çok kötü. Bir yakınım bataryadan dolayı 6S cihazdan Redmi Note 7 ye geçti şuan gayet memnun. İlla iOS olsun derseniz 6S alın ama bu devirde İPhone 6 alınmaz.
Açıkçası Note 7 video çekme özellikleri beni tatmin etmez. 4K Çekim yapacağım.Note 7 de 4K yok bu yüzden eledim. Note 8 Fiyat 2100 bandına çıkmış zaten onu da sildim. Bu yüzden Note 7 Ve Note 8 i Kafamdan sildim. Realme 3 e gelince açıkçası İthalatçı Garantili telefonlar çok sıkıntı çıkarıyorlar. Fakat Gm 9 Pro ya gelince 4 K video var. İşlemci Aynı. Dxomark 90 puan. Yerli malı olduğu için TAM bir garantisi var. Yani Galiba Tek tercihim GM 9 Pro. Kullananlar çok memnun zaten GM 9 Pro yu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı