GM 9 Pro vs A30

Anlamıyorum şu başka öneri istemiyorum diyenleri iki telefonda alınmaz Xiaomi Mi A3, Redmi Note 8 gibi telefonlar varken.
Xiaomi'in çift hat olması şikayetlerin çok olması (medyaya pek düşmez ama kullanan tanıdıklarım memnun değil) vb. Unsurlar korkutuyor. Ayrıca çin malı telefonların yazılımsal akıbeti pek iyi durmuyor. Ama iki telefon da dusunduklerim arasında. Ama A30 ve GM 9 Pro yine daha ön planda.

Ayrıca Xiaomi note 8 ile GM 8 Pro aradında fiyat farkı çok.

Çin'li diye mi? Yazılımsal sıkıntı mı? Çift hat sıkıntı mı çıkarıyor?

1- Geçelim artık Çin malı olayını hatta Xiaomi Redmi Note 8 malzeme kalitesi A30 göre daha iyi.

Xiaomi Redmi Note 8 arka ve ön camda Corning Gorilla Glass 5 kullanıyor iken Samsung A30 modelinde ön cam Corning Gorilla Glass 3 iken arka kapak plastik.

2- MIUI arayüzünü nasılsın pek bir sıkıntısı yok.

3- Yıllar önceden kalmış bir şey artık böyle sorunlar yok.

Mesela kim şikayetçi çift simli Xiaomi telefonlardan? Hangi model?
@Afa531 komik olan nedir? Şu emoji eklentisi sonrasında başladı bu gülme huyu varsa bir yorumun söyle.

Son düzenleme:
Çin'li diye mi? Yazılımsal sıkıntı mı? Çift hat sıkıntı mı çıkarıyor?

1- Geçelim artık Çin malı olayını hatta Xiaomi Redmi Note 8 malzeme kalitesi A30 göre daha iyi.

Xiaomi Redmi Note 8 arka ve ön camda Corning Gorilla Glass 5 kullanıyor iken Samsung A30 modelinde ön cam Corning Gorilla Glass 3 iken arka kapak plastik.

2- MIUI arayüzünü nasılsın pek bir sıkıntısı yok.

3- Yıllar önceden kalmış bir şey artık böyle sorunlar yok.

Mesela kim şikayetçi çift simli Xiaomi telefonlardan? Hangi model?
@Afa531 komik olan nedir? Şu emoji eklentisi sonrasında başladı bu gülme huyu varsa bir yorumun söyle.
Çin malı ürünler evet kaliteli. Ama android ve Google ile olan geleceği parlak değil.

Ayrıca çift hat sistemi extradan yoruyor.

Yoruyor mu? İspatlayabileceğin bir şey var mı?

Xiaomi öyle bir riski kolay kolay olmaz Android One iş birliğinde olan telefonları var mesela.
ben duyduğumu söylüyorum elbette sen benden daha iyi biliyorsundur. Ama Xiaomi note 8 ile GM 9 Pro arasındaki performans farkı ile fiyat farkı çok orantısız.
Mesela bana neden general mobile'ı önermediğini söyler misin?

General Mobile olması bile yeterli aslında.

Fiyat ve performans farkı orantısız diyorsun ama GM9 Pro 1600 TL iken Note 8 1700 TL civarı.

AnTuTu puanına bakıp oyun performansı daha iyi olur diye bir şey yok Snapdragon 665 kullanılan GPU daha güçlü yanii daha iyi oyun performansı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı