GM 9 Pro vs P30 Lite

Alibe

Femtopat
Daha fazla  
Bende Huawei P30 Lite 64 GB var GM 9 Pro ile kafa kafaya değişim talebi geldi ne dersiniz arkadaşlar edilir mi hangisi daha iyi? Fazla oyun oynamam film vs izlerim.

GM sağlam telefondur ama bataryaları vs çok iyi değildir yani bana sorarsan p30 kalsın

Yakın zamana kadar GM9 Pro kullandım ve cihazı 1400TL'ye aldığım için o fiyat üzerinden konuşacağım. Fiyatına göre muazzam seviyede AMOLED bir ekranı, kabul edilebilir düzeyde stereo hoparlörleri, aptx desteği ile kablosuz kulaklıklarda hatrı sayılır ses performansı, yine fiyatına göre gece çekimi hariç gerek fotoğraf gerekse video açısından iyi işler yapabilen ve en azından DxOMark onaylı bir kamerası var. Ek olarak 4K görüntü işleyebilen bir işlemciye sahip. Bitik bataryasına rağmen yeni aldığım S20FE'den çok daha iyi ve stabil bir batarya performansı vardı.
Bana sorarsanız P30 Lite'ın tek artısı Android sürümü olur.

İki cihazın ortalaması 2500 ile 3000 arası talep var

General Mobile pişmanlıktır.
Daha önce kullandınız mı Gm 9 Pro

Bende Huawei P30 Lite 64 GB var GM 9 Pro ile kafa kafaya değişim talebi geldi ne dersiniz arkadaşlar edilir mi hangisi daha iyi? Fazla oyun oynamam film vs izlerim.
GM telefonlarda yazılım sorunları var .Ayrıca yazılım desteğide kısıtlı oluyor. En mantıklı seçim Huawei olur . 4k tarafında ise ,ne tür bi lens kullanıldığı önemli bide 4 k video hem cok yer kaplıyor. 4k 60fps çekmediği kesin ve sana şunu söyleyeyim 4k 30 fps olacağına 1080p 60 fps olsun .

General Mobile pişmanlıktır.

Daha önce kullandınız mı GM 9 Pro.

Hocam sen bilgili arkadaşa benziyorsun benim amacım telefondan film izleyeceğim veya video izlerim video, zevkimi maksimuma çıkması.

Daha önce kullandınız mı GM 9 Pro.

Hocam sen bilgili arkadaşa benziyorsun benim amacım telefondan film izleyeceğim veya video izlerim video, zevkimi maksimuma çıkması.
Bence p30 da kalmalısın GM de bataryada falan sıkıntı çıkarır bir süre sonra p30 da çok yii değil ama GM ye göre yine kalmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…