- Makaleler
- 5
Yok kullanmadım ama başka modelini kullandım iki kere ikiside ilk senesini dorduramadilar.İki cihazın ortalaması 2500 ile 3000 arası talep var
Daha önce kullandınız mı Gm 9 Pro
Yok kullanmadım ama başka modelini kullandım iki kere ikiside ilk senesini dorduramadilar.İki cihazın ortalaması 2500 ile 3000 arası talep var
Daha önce kullandınız mı Gm 9 Pro
Bence P30 da kalmalısın GM de bataryada falan sıkıntı çıkarır bir süre sonra P30 da çok yii değil ama GM'ye göre yine kalmalısın
Note 10 pro alabilirsin12 13 bin gibi fiyata cihaz önerir misin dediğim gibi film zevkimi maksimuma çıkması yeter
Bence P30 da kalmalısın GM de bataryada falan sıkıntı çıkarır bir süre sonra P30 da çok yii değil ama GM'ye göre yine kalmalısın
Note 10 Pro alabilirsin
Yeni modeller mi eski modeller mi Gm 9 Pro yaYok kullanmadım ama başka modelini kullandım iki kere ikiside ilk senesini dorduramadilar.
Bende note 10 pro kötü değil ama 13 al bence daha iyi olurHemen onu mu alayım yoksa biraz bekleyip Note 13 mi kovalayım
Yeni modeller mi eski modeller mi Gm 9 Pro ya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.