GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.682 Makaleler 5 Çözümler 38 29 Eylül 2023 #11 Alibe dedi: İki cihazın ortalaması 2500 ile 3000 arası talep var Daha önce kullandınız mı Gm 9 Pro Genişletmek için tıkla... Yok kullanmadım ama başka modelini kullandım iki kere ikiside ilk senesini dorduramadilar.
Alibe dedi: İki cihazın ortalaması 2500 ile 3000 arası talep var Daha önce kullandınız mı Gm 9 Pro Genişletmek için tıkla... Yok kullanmadım ama başka modelini kullandım iki kere ikiside ilk senesini dorduramadilar.
Alibe Femtopat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #12 MEnes54 dedi: Bence P30 da kalmalısın GM de bataryada falan sıkıntı çıkarır bir süre sonra P30 da çok yii değil ama GM'ye göre yine kalmalısın Genişletmek için tıkla... 12 13 bin gibi fiyata cihaz önerir misin dediğim gibi film zevkimi maksimuma çıkması yeter
MEnes54 dedi: Bence P30 da kalmalısın GM de bataryada falan sıkıntı çıkarır bir süre sonra P30 da çok yii değil ama GM'ye göre yine kalmalısın Genişletmek için tıkla... 12 13 bin gibi fiyata cihaz önerir misin dediğim gibi film zevkimi maksimuma çıkması yeter
MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #13 Alibe dedi: 12 13 bin gibi fiyata cihaz önerir misin dediğim gibi film zevkimi maksimuma çıkması yeter Genişletmek için tıkla... Note 10 pro alabilirsin
Alibe dedi: 12 13 bin gibi fiyata cihaz önerir misin dediğim gibi film zevkimi maksimuma çıkması yeter Genişletmek için tıkla... Note 10 pro alabilirsin
Alibe Femtopat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #14 MEnes54 dedi: Bence P30 da kalmalısın GM de bataryada falan sıkıntı çıkarır bir süre sonra P30 da çok yii değil ama GM'ye göre yine kalmalısın Genişletmek için tıkla... MEnes54 dedi: Note 10 Pro alabilirsin Genişletmek için tıkla... Hemen onu mu alayım yoksa biraz bekleyip Note 13 mi kovalayım GoDd1 dedi: Yok kullanmadım ama başka modelini kullandım iki kere ikiside ilk senesini dorduramadilar. Genişletmek için tıkla... Yeni modeller mi eski modeller mi Gm 9 Pro ya
MEnes54 dedi: Bence P30 da kalmalısın GM de bataryada falan sıkıntı çıkarır bir süre sonra P30 da çok yii değil ama GM'ye göre yine kalmalısın Genişletmek için tıkla... MEnes54 dedi: Note 10 Pro alabilirsin Genişletmek için tıkla... Hemen onu mu alayım yoksa biraz bekleyip Note 13 mi kovalayım GoDd1 dedi: Yok kullanmadım ama başka modelini kullandım iki kere ikiside ilk senesini dorduramadilar. Genişletmek için tıkla... Yeni modeller mi eski modeller mi Gm 9 Pro ya
MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #15 Alibe dedi: Hemen onu mu alayım yoksa biraz bekleyip Note 13 mi kovalayım Yeni modeller mi eski modeller mi Gm 9 Pro ya Genişletmek için tıkla... Bende note 10 pro kötü değil ama 13 al bence daha iyi olur
Alibe dedi: Hemen onu mu alayım yoksa biraz bekleyip Note 13 mi kovalayım Yeni modeller mi eski modeller mi Gm 9 Pro ya Genişletmek için tıkla... Bende note 10 pro kötü değil ama 13 al bence daha iyi olur