B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 27 Aralık 2014 #31 Destekleyen oyunlarda sanal tuşlar kayboluyor.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.537 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Aralık 2014 #32 Peki ekran görüntüsü, alabiliyoruz değilmi ?
U unununium Hectopat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 225 27 Aralık 2014 #33 DeaTRooM dedi: LG g2, g3 den daha yüksek bir sonuçmu almış yani. Genişletmek için tıkla... Benchmarklara güven olmaz :/
DeaTRooM dedi: LG g2, g3 den daha yüksek bir sonuçmu almış yani. Genişletmek için tıkla... Benchmarklara güven olmaz :/
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 27 Aralık 2014 #34 DeaTRooM dedi: Peki ekran görüntüsü, alabiliyoruz değilmi ? Genişletmek için tıkla... Tabiki ekran görüntüsü alınıyor.
DeaTRooM dedi: Peki ekran görüntüsü, alabiliyoruz değilmi ? Genişletmek için tıkla... Tabiki ekran görüntüsü alınıyor.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #35 Pek bahsedilmiyor ama QuickMemo diye bir uygulama sayesinde üstüne not alıp öyle de ekran görüntüsü alınabiliyor. Ben birçok kez kullandım.
Pek bahsedilmiyor ama QuickMemo diye bir uygulama sayesinde üstüne not alıp öyle de ekran görüntüsü alınabiliyor. Ben birçok kez kullandım.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 27 Aralık 2014 #36 Uprising dedi: Pek bahsedilmiyor ama QuickMemo diye bir uygulama sayesinde üstüne not alıp öyle de ekran görüntüsü alınabiliyor. Ben birçok kez kullandım. Genişletmek için tıkla... Ben de çok sık kullanıyorum ve gerçekten iş görüyor. Bu karşılaştırmanın yapılması beni şaşırttı. G2 bir GM ürünü ile karşılaştırılacak kadar değersiz değil.
Uprising dedi: Pek bahsedilmiyor ama QuickMemo diye bir uygulama sayesinde üstüne not alıp öyle de ekran görüntüsü alınabiliyor. Ben birçok kez kullandım. Genişletmek için tıkla... Ben de çok sık kullanıyorum ve gerçekten iş görüyor. Bu karşılaştırmanın yapılması beni şaşırttı. G2 bir GM ürünü ile karşılaştırılacak kadar değersiz değil.
ynsylkn Hectopat Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 16 Yer Van Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh/Donanım Uzmanı 28 Aralık 2014 #37 Bencmark bakacak olursak elite 41bin aliyo s5 in hemen arasinda ama yinede g2daha stabil geliyo bana
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 28 Aralık 2014 #38 Tabiiki de LG G2.
U unununium Hectopat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 225 7 Ocak 2015 #39 ynsylkn dedi: Bencmark bakacak olursak elite 41bin aliyo s5 in hemen arasinda ama yinede g2daha stabil geliyo bana Genişletmek için tıkla... Ne yazıkki benchmarklar sadece performans ölçüyor ekran kalitesi malzeme kalitesi su geçirmezlik parmak izi Okuyucu kamera falandır zürttür karşılaştırma yapamazsın ayrıca benchmarklara güven olmaz ve benchmark ile telefon seçmek yanlış.
ynsylkn dedi: Bencmark bakacak olursak elite 41bin aliyo s5 in hemen arasinda ama yinede g2daha stabil geliyo bana Genişletmek için tıkla... Ne yazıkki benchmarklar sadece performans ölçüyor ekran kalitesi malzeme kalitesi su geçirmezlik parmak izi Okuyucu kamera falandır zürttür karşılaştırma yapamazsın ayrıca benchmarklara güven olmaz ve benchmark ile telefon seçmek yanlış.