GM Discovery Sizce Nasıl Telefon?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel telefon diyebilirim. Fiyat performans açısından en önemli telefonlardan bitanesi fakat hız konusunda pek bişey diyemem. Ondan hızlı çalışan telefonlar da var . Kamera'ya önem veriyorsan kamerası gayet yeterli. İşini 1-2 yıl rahatlıkla görür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa 750 tl ye çok daha güzel telefon önerebilirim istiyorsan.

Açıkcası gerçekleri söylemek gerekirse GM Discovery'nin son yazılımı berbat. Neden diye sorarsan çünkü tamamen Cm'den alınmış bir altyapısı var gibi. Grafikler tamamen Cm sanki telefona Cm kurmuş gibi hissettim ben.

Moto G de birseçenek, o civarda telefon alacak olsam 630 liraya Moto G + ücretsiz orijinal kılıf veriyorlar Hepsiburada'da. Güncelleme sorunu yok, şu an çıkan her güncellemeyi alıyor telefon, daha da alır. Moto G'de Discovery 2'de kullanılacak olan S400 işlemci var yani performans olarak da şu anki Discovery'den çok daha üstün. Tek eksiği (en azından Discovery'ye kıyasla) MicroSD kart takılamıyor ve kamera performansı biraz daha düşük.

Edit; Moto G falan da dedik ama Turkcell T50'yi de unutmamak lazım o da çok iyi

Son düzenleme:
Bence Turkcell T50 al. Recep Baltaş'ın videosu var. Onu tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı