GM E-tab 5 sistem ve recovery yedeği

Bizim okulda profesyonel iş yapıyorum. Kişi başına 5tl ye root atıyorum. Arkadaşlara ve hocalara beleş. Şuan çantamda 4 tane tablet var. Yardıma ihityacı olan bana ulaşsın. :D

Turkdevs, Trapress'dan aldı bunu biliyor musun peki? Scatter'ı ilk biz bulduk. Bizden stock Rom çalındı. Bence bunları söylemeye hakkım var. Sen teşekkür etsen de biz sahtekarlık diyoruz. Aynı senin Baran'a söylediğin gibi. Burada ki insanları bizim yöntemimize yada Rom'u muza ki kesinlikle kopya değildir. Kernel vs. bizzat bizim tarafımızdan yazılmıştır. Çekmeye çalışmıyoruz. İstediklerine gidebilirler, tercih meselesi. Benim sitemim senin yönlendirmeye çalıştığın sahtekar sitelere!
He he. Kernel'i de siz derlediniz anlıyorum derdinizi :D Ortada kaynak kodu yok, device tree yok ama kerneli yetkililer değil siz derliyorsunuz :rolleyes: Tamam çalınma olayı olmuştur belki, olabilir, ona lafım yok. Reklam yapmadım demeyin bari. Tigris Virgata'nın her konuda reklamı vardı bi ara.
Arkadaşım söz konusu ygps meb tarafından editli olduğundan şüphelenildiği için siliniyor. Çoğu kullanıcı konumu açılmasını buna bağlıyor.
Onun farkındayım fakat öyle bir durum yok işte ortada, kurumsal açıyor konumu, her güncelleme kontrolü sırasında. YGPS temiz.

Merhaba aynı sorunu yaşarken bu video ile çözdüm. Konu eski olabilir ama Google ile gelenlre faydası olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı