GM5 Plus kendi kendine açılıp kapanıyor

deLoreaN

Hectopat
Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
703
Çözümler
3
Arkadaşlar, cihaza biraz önce su döktüm ve hemen temizledikten sonra kullandım, bir sorun yoktu. Elimde cihazı kapattım tekrar açmak istediğimde fakat hep açılır gibi olup tekrar yeniden kapanıp tekrarlamaya başladı. Hala da devam ediyor. Acaba sorunu nedir?
 
Garantisi olmaz zaten. Servise giderse büyük ihtimalle anakart değişir.

KVK değil telpa bakiyor reis garanti servisi bence çok iyi aynı telefon bende vardı 3 kez ekran 2 kez pil değiştirmiştim ücretsiz bir şekilde.

Benden tavsiye anakart değiştiriceğine yeni telefon al ben de anakarta kısa devre yaptırdım ve 550 TL istediler paraya değmez onun yerine ekran fiyatına ikinci el yerlerine koy daha çok kar elde edersin.

Yeni bir telefon almayı düşünüyordum fakat elimde para yoktu bakalım şarjı bitene kadar bu hareketi yapacak herhalde telefon. İnşallah şarjı bitince telefonu şarja takınca aynı hareketi tekrarlamaz. Hard reset atacağım ona da izin vermiyor.
Garantisi olmaz zaten. Servise giderse büyük ihtimalle anakart değişir.

Biraz önce şarjı bitti telefonun. Şarja taktım tam kendi kendine yeniden başlıyorken art arda Power tuşuna bastım ve tepki verdirtmeden telefonu açtım sonra bir format attım şu an telefon açık acaba yapmam gereken bir işlem var mı?
 
Son düzenleme:
Çalışıyorsa, kullanmaya devam edin.
 

Geri
Yukarı