GM5 Plus sım kartı okumuyor

Peras

Kilopat
Evet arkadaşlar, 3 yıldan fazladır GM 5 Plus kullanıyorumç sorunları bir türlü bitmedi yok, sarj soketi yok dokunmatiği derken şimdi de sım kartı okumama sorunu çıktı. Telefon sım kartını görmüyor Wi-Fi açıkken Türk Telekom yazısı falan çıkıyor üstte ama Wi-Fi'yi kapatınca sım kartını görmüyor. Yalnızca acil çağrılar diyor, bunu nasıl düzeltebilirim- yazılımsal bir sorun mu yoksa başka bir şey mi var?

Evet arkadaşlar, 3 yıldan fazladır GM 5 Plus kullanıyorumç sorunları bir türlü bitmedi yok, sarj soketi yok dokunmatiği derken şimdi de sım kartı okumama sorunu çıktı. Telefon sım kartını görmüyor Wi-Fi açıkken Türk Telekom yazısı falan çıkıyor üstte ama Wi-Fi'yi kapatınca sım kartını görmüyor. Yalnızca acil çağrılar diyor, bunu nasıl düzeltebilirim- yazılımsal bir sorun mu yoksa başka bir şey mi var?

Arkadaş sorma o telefon nasıl bir illetse dediğiniz gibi problemi bitmiyor umarım yardımcı olur arkadaşlar.

Ben SIM'i görmediği zaman kartların takıldığı rafı ve kartları gözlük beziyle silip tekrar takıyordum ve çözülüyordu. Telefonu yaklaşık 4 sene kullandım fakat sizinki gibi bir soruna denk gelmemiştim. Ama dokunmatik sorunu gerçekten çok can sıkıcı.

Arkadaş sorma o telefon nasıl bir illetse dediğiniz gibi problemi bitmiyor umarım yardımcı olur arkadaşlar.

Zaten çözüm bulunmazsa telefoncu da çok para isterse yeni telefona geçiş yapacağım artık yıldırdı beni.
Ben sım'i görmediği zaman kartların takıldığı rafı ve kartları gözlük beziyle silip tekrar takıyordum ve çözülüyordu. Telefonu yaklaşık 4 sene kullandım fakat sizinki gibi bir soruna denk gelmemiştim. Ama dokunmatik sorunu gerçekten çok can sıkıcı.

Yok onu da denedim olmuyor maalesef. Ben sarj sokentinden çok çektim hala da sıkıntılı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı