GM5+ vs A3 2016 vs Xperia XA

Ya bu saydıklarım harici dışına çıkmak istemiyorum. Ben oyun oynayan birisi değilim, ama her gün basketbol antremanım olduğu için yollardayım hep. 5S Kullanmış birine 2300MAh az gelmez. Ortalama 4 saat ekran süresi yeterli bana. XA Kamera olarak da hepsinden önde, MTKya güveneceğim artık, başka seçenek yok. A3 2016 iyi güzel tasarımlı ama kime dediysem alma diyor. GM5+ Zaten sorun, kullandığım her an ne zaman bozulacak diye düşünmek istemiyorum. XA En mantıklısı.

Güncellemelerden sonra oluşan sorunlar, ahize sesinin kısılması, durduk yerde şarj portunun bozulması, kasa sararması. Bunlar bilindik problemleri.
Bakın bilindik diyorsunuz. 5 modelini kullanmadğınız belli.

Aynı fiyat bandındaki çoğutu telefondan daha iyi GM 5. Kullanmadan, ön yargı ile konuşmayalım.

B
akın, GM Discovery modeline dese anlarım.

5 modeli kötü diyor, neden diyorum, genelleme yaparak cevap veriyor.

E önyargı ile cevap verdiği belli, dimi?

Discovery modelleri, Elite, GM 4G modellerinde de sıkıntılar vardı bu bir gerçek. GM firmasını diğer markalarla aynı kaliteye sokamazsın. Ön yargı ile ilgili bir durum değil bu, GM firmasını savunmanın anlamı yok, bu marka da kronik sorun fazla çıkıyor, her model de değil tabii.

Yahu ben o markayı savunmuyorum, ama neyse.

GM 5 kullanıyorum, memnunum, bu kadar.

Fiyatı belli, özellikleri belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…