GM5+ vs A3 2016 vs Xperia XA

M5 modelinde çok sorun çıktı, Sony bundan ders almıştır herhalde, telefonu alacak olan ben değilim bu arada. @SideWinder Uygulamalar ile ilgili bir sıkıntı yaşadın mı? Arkadaşa yardımcı olmak için soru soruyorum.
Hayır hocam yaşamadım. Android 7.0 güncellemesinden 2 gün sonra tüm uygulamalar için güncellemeler geldi.

Hala daha da gelmekte.
 
Sony öyleyse bu defa işini sağlama almış görünüyor, başka telefonlarda bu Mediatek işlemciler gayet iyi performans sergiliyorlar.

Galiba sorduğun arkadaş XA'dan bahsetmiyor. :D :D GM5+'dan bahsediyor. Çünkü XA'ya daha Android 7 gelmedi ki, XA'yı bırak hiçbi modeline gelmedi. Sorduğun sorular için de teşekkürler, benim aklımdakileri sormuşsun. XA Kullanan birini bulmam gerek.
 
Sony öyleyse bu defa işini sağlama almış görünüyor, başka telefonlarda bu Mediatek işlemciler gayet iyi performans sergiliyorlar.
Başka dediğin hangileri? Tek bildiğim MTK kullanan Sony ve HTC modellerinde optimizasyon sorunu olması. En iyi MTK optimizasyonu Meizu'da var.

Galiba sorduğun arkadaş XA'dan bahsetmiyor. :D :D GM5+'dan bahsediyor. Çünkü XA'ya daha Android 7 gelmedi ki, XA'yı bırak hiçbir modeline gelmedi. Sorduğun sorular için de teşekkürler, benim aklımdakileri sormuşsun. XA Kullanan birini bulmam gerek.
Turuncu sitede kullananlar mutlaka vardır. Technopat'ta ben bulamadım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı