GM8 şarj alıyor fakat takılı kalıyor

Ryuji Aisaka

Hectopat
Daha fazla  
Telefon GM8 kırmızı ışık yanıp sönüyor o küçük olan şarja takılıyken ve ekranda sarı yıldırım işareti ve etrafında batarya şeklinde çerçeve.
Telefon şarjda şarjı bitti açılmıyor şimdi de hard reset adımlarını uyguladım gene çalışmadı şarj aletini takınca bir titreşim geliyor ve yuklrada dediğim çerçeve ve yıldırım işareti kalıyor şarj durumunu göstermiyor. Size fotoğraf atmak isterdim fakat elimdeki telefon bu halde.
Authenticator uygulaması bu telefonda olduğu için hesaplarımada giremiyorum.
Telefon açılmıyor bu ekranda kalıyor bu arada.
Şarjda değilken telefon hiç açılmıyor.
Düzenleme: Görsel buldum.

1630101170088.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye yani olacak bir şey yok o telefon 4 yıllık belki var GM'nin eski telefonları çok sorunluydu zaten bu zamana kadar dayanmasını dua et.

Sanırım şarj yeri bozuldu lanet girsin böyle telefona daha sabah düzgün çalışıyordu oysaki.
@Silinen üye kurtarmak çok zor telefon gitmiş büyük ihtimal bir yeri yandı ancak tamir ettirip bilgilerini alırsın oda en az 200 lira falan çıkarır telefoncu?

Sürekli titriyor telefon şarj yeri en ufak oynadığı için sanırım şarjı çıkarayım mı?

@Silinen üye Yahu arkadaşım sana bir lafım yok beni yanlış anlama ama biraz bekleyip düzgün çalışan sağlıklı cihazlara para vermeyip gidip bu telefonu alıyorsun Allah'a emanet çalışıyor zaten bir arızası çıksa tamir bile etmiyorlar yarı yolda bırakıyor seni.

Sanırım şarj yeri bozuldu lanet girsin böyle telefona daha sabah düzgün çalışıyordu oysaki.

Sürekli titriyor telefon şarj yeri en ufak oynadığı için sanırım şarjı çıkarayım mı?

O sıkıntı bende de var korkmaya gerek yok şöyle çüzdüm ben
1.şarjı ara sıra takıp çıkar.
2.şarjdan 30 dk bekle tekrar tak.
3.eğer olmasa şarja takılı kalsın sabaha kadar.

O sıkıntı bende de var korkmaya gerek yok şöyle çüzdüm ben.
1.şarjı ara sıra takıp çıkar.
2.şarjdan 30 dk bekle tekrar tak.
3.eğer olmasa şarja takılı kalsın sabaha kadar.

Şajrdan çıkarmıştım şarjı taktım o attığım görsel geldi öyle kaldı şu an.

Anlamadığım şekilde kendi kendine art arda titriyor bazen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı