GM8 selfie özelliği kayboldu

MuratMG

Hectopat
Yer
Aydın 09
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, telefonumda selfie özelliğinin kaybolduğunu fark ettim. Sanırım sorun uzun süredir var fakat ben pek fotoğraf çekilmediğim için fark edemedim. Kamera uygulamamda selfie butonu gözükmüyor ayriyeten farklı kamera uygulamaları Instagram vb gibi uygulamalarda hiçbir şekilde selfie butonu yok. Cihaz olarak GM8 kullanmaktayım. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba? Yada çözüm yolu bilen. Telefona format atmayı düşündüm fakat bir sürü uygulamayla uğraşmak istemiyorum, hatırlamadığım hesaplar vs. bir sürü problem oluyor.😔

Selfie butonu yok derken direkt ön kameraya mı erişemiyorsun? Öyle ise muhtemelen bozulmuştur. O tip donanımlar bozulunca öylece yok oluyorlar.
Mesela hoparlörün bozulursa müzik çalmaya çalıştığında "Ses aygıtı yok ki çalayım." diyor sana.

Format %99 çözmeyecektir, çünkü donanımsal bir şey. Yine de deneyebilirsiniz. Ama en iyisi yetkisi servise vermek. Garantisi varsa ve şartları ihlal edecek bir şey yapmadıysanız garanti dahilinde düzelir.

Selfie butonu yok derken direkt ön kameraya mı erişemiyorsun? Öyle ise muhtemelen bozulmuştur. O tip donanımlar bozulunca öylece yok oluyorlar.
Mesela hoparlörün bozulursa müzik çalmaya çalıştığında "Ses aygıtı yok ki çalayım." diyor sana.

Format %99 çözmeyecektir, çünkü donanımsal bir şey. Yine de deneyebilirsiniz. Ama en iyisi yetkisi servise vermek. Garantisi varsa ve şartları ihlal edecek bir şey yapmadıysanız garanti dahilinde düzelir.

Evet ön kameraya hiçbir şekilde erişimim yok, telefonun garantisi yok ne yazikki yinede teşekkürler 😐

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı