Hakanecee Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 1 11 Mayıs 2018 #11 Recep Baltaş dedi: Ablam bana sormadan gitmiş General Mobile'ın GM8 cihazını almış. WhatsApp durduruldu hatası alıyormuş. WhatsApp bile çalıştırmaktan aciz cihaz Çözüm: Öncelikle yazılım güncellemesi var mı diye bakın. Bunun için Ayarlar > Sistem > Sistem güncellemesi yolunu takip edebilirsiniz. Eğer güncelleme yoksa Google Play Store'a girin ve burada güncelleme var mı diye bakın. WhatsApp'a güncelleme gelmiş olabilir. WhatsApp güncel olmasına rağmen çalışmıyorsa ayarlarını sıfırlamanız gerek. Bunun için Ayarlar > Uygulamalar'a gidin. WhatsApp'ı seçin ve Verileri Temizle ile Önbelleği Temizle deyin: Eki Görüntüle 297431 Genişletmek için tıkla... Usta ben dediğin gibi yaptım ama sıkıntı çözülmedi malesef. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2018
Recep Baltaş dedi: Ablam bana sormadan gitmiş General Mobile'ın GM8 cihazını almış. WhatsApp durduruldu hatası alıyormuş. WhatsApp bile çalıştırmaktan aciz cihaz Çözüm: Öncelikle yazılım güncellemesi var mı diye bakın. Bunun için Ayarlar > Sistem > Sistem güncellemesi yolunu takip edebilirsiniz. Eğer güncelleme yoksa Google Play Store'a girin ve burada güncelleme var mı diye bakın. WhatsApp'a güncelleme gelmiş olabilir. WhatsApp güncel olmasına rağmen çalışmıyorsa ayarlarını sıfırlamanız gerek. Bunun için Ayarlar > Uygulamalar'a gidin. WhatsApp'ı seçin ve Verileri Temizle ile Önbelleği Temizle deyin: Eki Görüntüle 297431 Genişletmek için tıkla... Usta ben dediğin gibi yaptım ama sıkıntı çözülmedi malesef.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.120 Makaleler 7 Çözümler 23 12 Mayıs 2018 #12 Aynen annemin telefonu da hâla aynı çözülmedi. GM alma derken dinlemedi babam şimdi çeksin cezasını
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Mayıs 2018 #13 Hakanecee dedi: Usta ben dediğin gibi yaptım ama sıkıntı çözülmedi malesef. Genişletmek için tıkla... Başlığı güncelledim. General Mobile pişmanlıktır!
Hakanecee dedi: Usta ben dediğin gibi yaptım ama sıkıntı çözülmedi malesef. Genişletmek için tıkla... Başlığı güncelledim. General Mobile pişmanlıktır!
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.078 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 12 Mayıs 2018 #14 Dedemin GM5 Plus telefonu var, bazı resimler ara sıra yok olup geri geliyorlar
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.120 Makaleler 7 Çözümler 23 13 Mayıs 2018 #15 Recep Baltaş dedi: Başlığı güncelledim. General Mobile pişmanlıktır! Genişletmek için tıkla... Bu alındığından beri kaçıncı sorun oldu. Babama alma dedim dinlemedi
Recep Baltaş dedi: Başlığı güncelledim. General Mobile pişmanlıktır! Genişletmek için tıkla... Bu alındığından beri kaçıncı sorun oldu. Babama alma dedim dinlemedi
F Fatih1453F Kilopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 575 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G16 Gaming Laptop (2023) (G614JV-AS73) Intel® Core™ i7-13650HX NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB DDR5-4800 SO-DIMM x 2 512GB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2018 #16 Whatsapp'ı kaldırıp. Eski apksını kurunca sorun gidiyor diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2018
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Mayıs 2018 #17 Çözüldü. WhatsApp'ı kaldırıp WhatsApp Business kurunuz.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.120 Makaleler 7 Çözümler 23 17 Mayıs 2018 #18 Sonunda. Ne GM'miş arkadaş aldık alalı sorunlar bırakmıyor. Ben 3 yıldır LG G3 kullanıyorum daha hiç bir sorunu yok bir de bu telefon yeni olacak.
Sonunda. Ne GM'miş arkadaş aldık alalı sorunlar bırakmıyor. Ben 3 yıldır LG G3 kullanıyorum daha hiç bir sorunu yok bir de bu telefon yeni olacak.
Razor Crypter Hectopat Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 1 18 Mayıs 2018 #19 Konu 6 gün önce açılmış ve General Mobile hiç bir şekilde bu duruma bir el atmadı yazık cidden.
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 18 Mayıs 2018 #20 İlk başta güncellemeyi kontrol edin. Beta programına katılın daha ileri sürümleri alırsınız diyeceğim ama beta sürümüne katılım dolu şuan. WhatsApp Messenger Beta v2.18.153 Bu linkteki sürümü indirip uygulamayı güncelleyin. Belki sorunu çözer. Google Play'deki WhatsApp Messenger sürümünün daha üst sürümüdür. Beta sürümdür. Android 4.0 üstü gerektiririr.
İlk başta güncellemeyi kontrol edin. Beta programına katılın daha ileri sürümleri alırsınız diyeceğim ama beta sürümüne katılım dolu şuan. WhatsApp Messenger Beta v2.18.153 Bu linkteki sürümü indirip uygulamayı güncelleyin. Belki sorunu çözer. Google Play'deki WhatsApp Messenger sürümünün daha üst sürümüdür. Beta sürümdür. Android 4.0 üstü gerektiririr.