N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Mayıs 2018 #21 Bende GM8 kullanıyorum. Sadece bende sorun yok sanırım. İlginç.
H HasanEmir_13 Kilopat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #22 BERWAR dedi: Şu Android bir türlü uygulama çökmelerini halledemedi gitti, illa bir yerden sonra patlak veriyor. Stabilite konusunda bu kadar iyi ilerleyip uygulama ve oyun optimizasyonu kısmında bu kadar berbat olmayı nasıl beceriyor anlamak güç. Genişletmek için tıkla... Android'le alakası yok gibi bu sorunun onun dışında haklısın Android ne zaman bu sorunlu halletcek merak ediyorum.
BERWAR dedi: Şu Android bir türlü uygulama çökmelerini halledemedi gitti, illa bir yerden sonra patlak veriyor. Stabilite konusunda bu kadar iyi ilerleyip uygulama ve oyun optimizasyonu kısmında bu kadar berbat olmayı nasıl beceriyor anlamak güç. Genişletmek için tıkla... Android'le alakası yok gibi bu sorunun onun dışında haklısın Android ne zaman bu sorunlu halletcek merak ediyorum.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2018 #23 Cihan Yüce dedi: En sinir olduğum şey aileden yada arkadaş ortamından birinin sormadan ürün alması. Arkadaş 3500'e 940Mx laptop almıştı benim içim yanmıştı yani Genişletmek için tıkla... Ben almıştım
Cihan Yüce dedi: En sinir olduğum şey aileden yada arkadaş ortamından birinin sormadan ürün alması. Arkadaş 3500'e 940Mx laptop almıştı benim içim yanmıştı yani Genişletmek için tıkla... Ben almıştım
Maybach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 2.092 Makaleler 2 Çözümler 3 27 Temmuz 2018 #24 En sinir olduğum olay. Aile üyeleri yada arkadaşlarım kafalarına göre iş yapıyorlar. Recep Baltaş gibi aile bireyim olacakta, sormadan alacağım
En sinir olduğum olay. Aile üyeleri yada arkadaşlarım kafalarına göre iş yapıyorlar. Recep Baltaş gibi aile bireyim olacakta, sormadan alacağım