GM9 Pro alınır mı?

Gamer4545

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşım için telefon bakıyoruz. Bütçesi maksimum 2100 lira. Telefonun uzun ömürlü olması ve bataryasının sağlam olması önemli. Bu fiyata GM9 Pro'yu iyi gördüm. Sizce alınır mı, başka önerileriniz var mıdır?

Xaiomi modellere bakın 4000 ve üzeri kapasiteli modelleri çok. Uygun olanı seçebilirsiniz.

Arkadaşım için telefon bakıyoruz. Bütçesi maksimum 2100 lira. Telefonun uzun ömürlü olması ve bataryasının sağlam olması önemli. Bu fiyata GM9 Pro'yu iyi gördüm. Sizce alınır mı, başka önerileriniz var mıdır?
Garantisiz Mi 8 SE almanızı tavsiye ederim. Bu fiyata tüm telefonları üçe katlar. Garantisiz fiyatı 1500tl gibi bir fiyat.

General Mobile önermem kötüleme olmasın ama 2 kere elime geçti bir benim telefonum olarak bir kuzenimin (farklı modeller) malzeme kalitesi, aşırı dandik ekran, çok kısa sürede oluşan ciddi hayalet ekran sorunu, işlemciye göre berbat performans alımı, kamerayı uzun uzun yazmaya gerek yok alacaksan kamerayı açmayacaksın bile, 6-7 ayda çöp olan kalitesiz pil, kısa sürede baş gösteren dokunmatik sorunları, menülerde dahi sıkça donmalar...

Kendimden bilirim cihazını çok temiz kullanan ve değerini bilen bir kullanıcı olarak bana çok sorun çıkardı almayın aldırtmayın şu an Redmi Note 7 kullanıyorum böyle bir telefon yok Şahin'den Mercedes'e binmiş gibi oldum arada dağlar kadar fark var paranı çöpe atarsın yazık etme kendine.

Kesinlikle almayın GM kadar leş bir marka yok 6 ayda soket 7.ayda da batarya bozulur kendim GM6 kullanmış biri olarak söylüyorum sokağa atmış olursunuz parayı GM marka almayın.

Allah korusun. Sakın GM almayın. Uzun ömür ve bataryası sağlam kelimelerine layık değil.

Onun yerine Samsung Galaxy M20 öneririm.

Allah korusun. Sakın GM almayın. Uzun ömür ve bataryası sağlam kelimelerine layık değil.

Onun yerine Samsung Galaxy M20 öneririm.
Garantisiz Mi8 SE almak en iyisi. Özellikleri olsun ekran ve malzeme kalitesi olsun çok iyiç

Garantisiz Mi 8 SE almanızı tavsiye ederim. Bu fiyata tüm telefonları üçe katlar. Garantisiz fiyatı 1500tl gibi bir fiyat.
Hocam maalesef böyle şeyler önemli bizim için. Eminim telefonda bir arıza çıksa garantiye gönderecektir. Honor 8X veya Oppo A5 2020 bakıyorum şimdi de. Bu iki model nasıldır acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı