GM9 Pro alınır mı?

Hocam maalesef böyle şeyler önemli bizim için. Eminim telefonda bir arıza çıksa garantiye gönderecektir. Honor 8X veya Oppo A5 2020 bakıyorum şimdi de. Bu iki model nasıldır acaba?

Hocam maalesef böyle şeyler önemli bizim için. Eminim telefonda bir arıza çıksa garantiye gönderecektir. Honor 8X veya Oppo A5 2020 bakıyorum şimdi de. Bu iki model nasıldır acaba?

Garanti hiçbir işe yaramıyor maalesef. Oppo iyidir.

Garantisiz MI8 SE almak en iyisi. Özellikleri olsun ekran ve malzeme kalitesi olsun çok iyiç

Ama garantisiz işte. Tianma panel kullanıyorsa alınmaz.

Oppo A5 2020 ve 8X alınabilir telefonlar.

Ben Redmi Note 7 ile memnuniyetimi belirtmiştim aynı şekilde yeni redmi note modelleri de çokça beğeniliyor xiaomi türkiye garantili redmi note modellerini öneririm bütcenize uyanı illaki çıkacaktır ben zamanında 2000TL ye almıştım şu an 1500'lerde olması lazım benimki de xiaomi türkiye garantili.

Son düzenleme:
Pek bilmiyorum Mi serisindeki ekranları. Redmi serisinde hep Tianma kullanıyorlar da o yüzden dedim. Sağ olun bilgi için.

Oppo'nun genelde ekranları vasat oluyor evet. Honor 8X veya M.20 alabilirsiniz.

Epey üzerinden mi 8 SE'nin özelliklerine bak aşık olursun. 1 yıldır kullanıyorum nokta sıkıntı olmadı çok iyi telefon

Ben Redmi Note 7 ile memnuniyetimi belirtmiştim aynı şekilde yeni redmi note modelleri de çokça beyeniliyor xiaomi türkiye garantili redmi note modellerini öneririm bütcenize uyanı illaki çıkacaktır ben zamanında 2000TL ye almıştım şu an 1500'lerde olması lazım benimki de xiaomi türkiye garantili.
Redmi note 7 şimdi 2300 lira civarlarında hocam :(.

Ben Redmi Note 7 ile memnuniyetimi belirtmiştim aynı şekilde yeni Redmi Note modelleri de çokça beyeniliyor Xiaomi Türkiye garantili Redmi Note modellerini öneririm bütcenize uyanı illaki çıkacaktır ben zamanında 2000TL'ye almıştım şu an 1500'lerde olması lazım benimki de Xiaomi Türkiye garantili.

Redmi Note 7 iğrenç bir telefon. Eksileri çok fazla. Plastik malzeme, tianma ekran falan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı