GMA 3100 Windows 8.1 driver var mı?

PazaniL

Hectopat
Arkadaşlar şu an Windows 7 kullanıyorum fakat Windows 8.1'e geçmek istiyorum fakat onboard ekran kartı olan Windows 8.1 driverini bulamıyorum ona göre geçeceğim yardımcı olur musunuz?

Anakart: HP Compaq DC5800.

Microsoft Update Catalog Windows 8.1 64 Bit için en üstteki, 32 Bit için ikinci sıradakini indirin.

Hocam Windows 8.1 kurdum dediğiniz şeyi indirdim böyle bir klasör geldi ne yapmalıyım.

1645807300076.png

Ben GMA 3100 bulunan laptopuma Windows 8.1 ve Windows 10 kurdum Windows Update otomatik sürücüyü yükledi. Yüklediğinizde güncelleştirmeleri kontrol edin otomatik yüklemesi lazım.

Güncelleştirmeleri şu an denetliyorum.
Yardım edecek var mı?
@Yiğitt35 hocam bakar mısınız?

Son düzenleme:
Aygıt yöneticisinden ekran kartına tıklayın ve güncelleştirme yapın. Bu bilgisayardan seçe tıklayın ve indirdiğiniz dosyayı seçip tamam deyin, güncelleştirmeyi yapın. Yalnız Windows 8.1 zaten sürücüleri otomatik yüklüyor, ben çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Aygıt yöneticisinden ekran kartına tıklayın ve güncelleştirme yapın. Bu bilgisayardan seçe tıklayın ve indirdiğiniz dosyayı seçip tamam deyin, güncelleştirmeyi yapın. Yalnız Windows 8.1 zaten sürücüleri otomatik yüklüyor, ben çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Sanırım yüklenmiş hocam oyuna girip deneyeceğim.
Hocam CraftRise oyununda hata aldım **oyun beklenmeye şekilde çöktü tekrar deneyin(ekran kartı sürücüsünün güncel olduğundan emin olun)** orijinal Minecraft'ı açmayı deneyeceğim yine aynı hatayı verecek mi acaba?
Orijinal Minecraft da giremiyorum hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı