Gmail değiştirme ve bağlı hesapları yeni Gmail'e yönlendirme

AntiLas

Decapat
Katılım
16 Temmuz 2021
Mesajlar
140
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi benim çocukken açtığım çok saçma olan bir Gmail'im var. "gmail.com" diye bitiyor. Ama çok saçma bir mail. Artık utanıyorum bu mailden ve değiştirmek istiyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla değiştiremem. Bunun başka bir yolu var mı? Yaklaşık 300-400 siteye kayıtlıyım bu mailden. Eğer ki mailim giderse o sitelerdeki hesaplarım da mı gider. Yok mudur bunun bir yolu?
 
Çoğu site öyle bir seçenek sunmuyor. Benim bildiğim kadarıyla yok manuel yapmaniz gerekecek.
 
Çoğu site öyle bir seçenek sunmuyor. Benim bildiğim kadarıyla yok manuel yapmaniz gerekecek.
Şimdi genellikle google ile oturum açıyorum tğm sitelere. Bunu nasıl değiştirebilirim yani mesela x adlı siteye googledan giriş yapıyorum aynı hesaba başka mailden veya google hesabından nasıl giriş yapabilirim?
 
Şimdi genellikle Google ile oturum açıyorum tğm sitelere. Bunu nasıl değiştirebilirim yani mesela X adlı siteye Google'dan giriş yapıyorum aynı hesaba başka mailden veya Google hesabından nasıl giriş yapabilirim?

Şu anki Gmail hesabına kayıtlı sitelerin Gmail'ini değiştiremezsin. Ancak şu anki mailine gelecek ileteleri başka bir Gmail hesabına yönlendirebilirsin. Dediğim gibi otomatik yapılmaz ve eğer X site başka mail ile girişine izin verıyorsa dedıgınız yapılabilir. Her site başka mail ile giriş imkanı sunmaz. Sitelere tek tek girip başka bir mail ile giriş imkanı sunup sunmadığını öğrenip ona göre kendiniz yapmalısınız.
 

Geri
Yukarı