Gmail gönderilen maili düzenleme

Makaleler
5
Bugün öğretmenime yazmamam gereken bir kelime gönderdim. Mailin üzerinden 6 saat geçti. Maili o bakmadan değiştirebilir miyim?

Giden mail gitmiştir, öğretmenine nasıl özür dileyeceğini düşünmeye başla derim.
Küfürlü bir şey yazmadım. Sadece ödevi geç gönderdiğim için "ödevi geç gönderdiğim için üzgünüm" gibi kelimeler yazmışım. Arkada şarkı açıkken nasıl bir kafa yaptıysa.

Bugün öğretmenime yazmamam gereken bir kelime gönderdim. Mailin üzerinden 6 saat geçti. Maili o bakmadan değiştirebilir miyim?

Maili silemiyor musun?

Silemiyorsan eğer şunu yapacaksın:

Önce banyoya girip güzel bir şekilde gusül alıyorsun.
Açıp biraz kuran okursan daha faydalı olur.
Sonra sakince öğretmenden gelecek haberi bekliyorsun.

Artı -1 Eksi
Küfürlü bir şey yazmadım. Sadece ödevi geç gönderdiğim için "ödevi geç gönderdiğim için üzgünüm" gibi kelimeler yazmışım. Arkada şarkı açıkken nasıl bir kafa yaptıysa.
Bir dahakine sabrınız için teşekkürler de, daha özgüvenli oluyor.

Küfürlü bir şey yazmadığınız için sıkıntı yok. Öğretmeniniz "geç yaptığı için pişman olmuş" olarak algılar bu da size yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…