Gmail güvenliği nasıl sağlanır?

EmreKocaer

Picopat
Daha fazla  
Gmail hesaplarının ikili doğrulaması açık fakat kuşku duyuyorum. Bu hesaplara zarar gelme şansı var mıdır varsa nasıl önlem alabilirim? Telefon numaram ile üye olduğum siteler gmaillerime erişebilirler mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Gmail hesaplarının ikili doğrulaması açık fakat kuşku duyuyorum. Bu hesaplara zarar gelme şansı var mıdır varsa nasıl önlem alabilirim? Telefon numaram ile üye olduğum siteler gmaillerime erişebilirler mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Erişmeye çalışan olursa şu konumdan şu cihaz Gmail'inize ulaşmaya çalışıyor diye bildirim yolluyor zaten şifreni sitelerle paylaşmadığın Gmail şifreni başka hesaplarında kullanmadığın sürece sorun olmaz.

Çereziniz ele geçirilmedikçe, virüs yemedikçe sorun olmayacaktır. Ama en çok kullandığınız ana hesabım diyeceğiniz hesabınıza Gelişmiş Güvenlik Programı'na kayıt etmek yararınıza olacaktır. Ben yaptım ben ile yeri geliyor erişemiyorum. Sadece geçiş veya güvenlik anahtarları ile giriş yapılabiliyor olacak. Göz atmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı