1 1birvatandaş1 Femtopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Merhaba. Tel no çok kullanıldı diyor Gmail açamıyorum hepsini sildim hala olmuyor 4 5 gün geçti.
Çözüm xwa 7 Ekim 2023 Hocam birden çok kez aynı Telefon numarasını kullandıysanız bir süre kullanmanızı engeller, silseniz dahi o numarayla hesap açtığınız için veritabanında kayıtlı kalıyor. Ya başka numarayla açın ya da başka bir e-mail servisinden mail açın.
Hocam birden çok kez aynı Telefon numarasını kullandıysanız bir süre kullanmanızı engeller, silseniz dahi o numarayla hesap açtığınız için veritabanında kayıtlı kalıyor. Ya başka numarayla açın ya da başka bir e-mail servisinden mail açın.
ibragimova Yoctopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Şubat 2024 #11 Astar0 dedi: Telefondan YouTube üzerinden hesap açın Telefon istemiyor bu yöntemle 20-30 Gmail açtım Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor o söyleyebilir misiniz lütfen? Artı 0 Eksi
Astar0 dedi: Telefondan YouTube üzerinden hesap açın Telefon istemiyor bu yöntemle 20-30 Gmail açtım Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor o söyleyebilir misiniz lütfen?
T TyReX06 Kilopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #12 Astar0 dedi: Telefondan YouTube üzerinden hesap açın. Telefon istemiyor bu yöntemle 20-30 Gmail açtım. Genişletmek için tıkla... 5.den sonra YouTube'da aynı şekilde uyarı verdi ortalama 60 maile ihtiyacım var bunu nasıl halledebiliriz telefon olmadan mail açma yolu var mı başka. Artı 0 Eksi
Astar0 dedi: Telefondan YouTube üzerinden hesap açın. Telefon istemiyor bu yöntemle 20-30 Gmail açtım. Genişletmek için tıkla... 5.den sonra YouTube'da aynı şekilde uyarı verdi ortalama 60 maile ihtiyacım var bunu nasıl halledebiliriz telefon olmadan mail açma yolu var mı başka.
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 4 Nisan 2024 #13 TyReX06 dedi: TyReX06 dedi: 5.den sonra YouTube'da aynı şekilde uyarı verdi ortalama 60 maile ihtiyacım var bunu nasıl halledebiliriz telefon olmadan mail açma yolu var mı başka. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ayarlardan YouTube önbelleğini temizleyip tekrar deneyin Artı 0 Eksi
TyReX06 dedi: TyReX06 dedi: 5.den sonra YouTube'da aynı şekilde uyarı verdi ortalama 60 maile ihtiyacım var bunu nasıl halledebiliriz telefon olmadan mail açma yolu var mı başka. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ayarlardan YouTube önbelleğini temizleyip tekrar deneyin
Mehmetyasin15 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #14 Astar0 dedi: Telefondan YouTube üzerinden hesap açın Telefon istemiyor bu yöntemle 20-30 Gmail açtım Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Astar0 dedi: Telefondan YouTube üzerinden hesap açın Telefon istemiyor bu yöntemle 20-30 Gmail açtım Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler
ömer göktuğ Decapat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #15 Astar0 dedi: Telefondan YouTube üzerinden hesap açın Telefon istemiyor bu yöntemle 20-30 Gmail açtım Genişletmek için tıkla... Eyvallah bende takılmıştım bu baya işime yaradı Artı 0 Eksi
Astar0 dedi: Telefondan YouTube üzerinden hesap açın Telefon istemiyor bu yöntemle 20-30 Gmail açtım Genişletmek için tıkla... Eyvallah bende takılmıştım bu baya işime yaradı