Gmail hesabı nasıl kurtarılabilir?

kaanrxs

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, kullandığım cihaz arızalandı ve sıfırlamak zorunda kaldım. Sıfırladıktan sonra main Gmail hesabıma giriş yapamadığımı fark ettim (şifremi unuttum, şifre sıfırlama'dan giriş yapmaya çalışıyorum). Giriş yapmaya çalıştığımda telefon numarama ait gelen mesajı istedi ve onayladım, iki aşamalı doğrulama olduğu için mail hesabına giden kodu istedi fakat sıfırladığım için herhangi bir erişimim yok. Önceden ** cihazından * sayısına basınız olarak bir şey çıkıyordu artık böyle bir aşama alamıyorum ve direkt mailin içine giden kodu istiyor. Önceden birçok kez giriş yaptığım yıllardır kullandığım kişisel bilgisayarımdan'da aynı maile giremiyorum. Aynı hatayı alıyorum. Yaklaşık aynı telefondan ve bilgisayardan 2.5 - 3 yıldır aynı maili kullanıyorum. Banka hesap ekstresi dahil olmak üzere bütün hesaplarım, bütün sosyal medya hesaplarım, bilgilerim, galerim(bütün fotoğraflarım ve anılarım) o maile kayıtlı. Her şeyi kanıtlamaya hazırım. Önceden kullandığım şifreleri de vermeye hazırım. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı