Önce şifrem değiştirilmiş, sonra kurtarma e-postam. Geri almanın bir yolu var mı? Herif tamamen üzerine almış hesabı. Uzun süredir kullanmadığım bir hesaptı.
Önce şifrem değiştirilmiş, sonra kurtarma e-postam. Geri almanın bir yolu var mı? Herif tamamen üzerine almış hesabı. Uzun süredir kullanmadığım bir hesaptı.
Hocam kesinlikle emin olmamakla beraber, yanlış hatırlıyor olabilirim. Değiştirdiği e-postanızın bir süre daha kullanılma şansı olabilir, kısa bir süreliğine. Yanlış da biliyor olabilirim.
Hocam kesinlikle emin olmamakla beraber, yanlış hatırlıyor olabilirim. Değiştirdiği e-postanızın bir süre daha kullanılma şansı olabilir, kısa bir süreliğine. Yanlış da biliyor olabilirim.
2 senedir bu gmaili kullanmıyorum. Sanırsam bir blogger sitemin iletişim mailiydi. Görünce hatırladım maili. Ama sonuçta benim tarafımdan açıldı. Beni tehlikeyle atabilir.
2 senedir bu Gmail'i kullanmıyorum. Sanırsam bir blogger sitemin iletişim mailiydi. Görünce hatırladım maili. Ama sonuçta benim tarafımdan açıldı. Beni tehlikeyle atabilir.