Gmail hesabıma giremiyorum

pudings

Decapat
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Yakınlarda telefonumda Gmail hesabımdan çıkış yapmıştım. Daha sonra hesabıma tekrar girmeye çalışırken aşağıda resmini bırakacağım hatalardan almaya başladım. Hesabıma giriş sağlayamıyorum, doğru bildiğim şifremi de kabul etmiyor.

Dosya Ekleri

• 20230622_140217.jpg
    20230622_140217.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 140
  • 20230622_140232.jpg
    20230622_140232.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi telefon numaranız kayıtlı değil mi hesabınızda ? Şifreyi öyle sıfırlayabilirsiniz veya kurtarma e-postası ile. Eğer şifre doğru olsaydı böyle hata vermezdi.

Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Yakınlarda telefonumda Gmail hesabımdan çıkış yapmıştım. Daha sonra hesabıma tekrar girmeye çalışırken aşağıda resmini bırakacağım hatalardan almaya başladım. Hesabıma giriş sağlayamıyorum, doğru bildiğim şifremi de kabul etmiyor.
Hocam, 2 aşamalı doğrulama açıksa böyle yapıyor. Elinizde yedek kod vs. varmı?

Kendi telefon numaranız kayıtlı değil mi hesabınızda ? Şifreyi öyle sıfırlayabilirsiniz veya kurtarma e-postası ile. Eğer şifre doğru olsaydı böyle hata vermezdi.
bu genelde yedekte dursun diye açtığım hesaptı 2 aşamalı doğrulama ya da telefon numarası ekli değildi

Hocam, 2 aşamalı doğrulama açıksa böyle yapıyor. Elinizde yedek kod vs. varmı?
hocam 2 aşamalı doğrulama açık değildi

Hocam o zaman şifreyi doğru bulamazsanız kurtarmanız bir tık zor olabilir. Desteğe mail göndermenizi öneririm.
biliyorsanız destek mailini yazabilir misiniz

Hocam bende aynı problem olmuştu, ben google forumlarına yazınca aşamalar halinde düzelttiler.
tam olarak nereye yazdınız ben de artık en son çare öyle yapayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı